10. december 2018
Hele holdet melder klar til revy fredag og lørdag i Hellested Forsamlingshus. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Hele holdet melder klar til revy fredag og lørdag i Hellested Forsamlingshus. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Revy i Hellested

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Revy i Hellested
Stevns - 02. marts 2018 kl. 06:26
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er blevet en lokal tradition i Hellested, at en revy skal der til. Der er ikke noget, der binder folk som et godt grin eller en stund, hvor man forundres eller bevæges - og begge dele bliver der rig lejlighed til, når årets Hellested-revy afvikles fredag og lørdag aften. Alle billetter er solgt på forhånd.

Det foregår naturligvis i byens forsamlingshus, og revyen har i år meget passende fået titlen: En verden af liv. I programmet skriver revyens instruktør: Karen Secher, at titlen passer med det sted, hvor den opføres.

»For det er sådan, vi har det med at bo her. Der er kendte folk på gaden, i Dejli'Brugsen, til fællesspisning, i skolen, på sportspladsen - allevegne, hvor vi færdes på vores dejlige plet, er der nogen at tale med. Der er små og store fællesskaber, der er plads til forskelligheder, der er tykke og tynde, sjov og alvor, og det skal der hele tiden værnes om«.

Sidste år havde tekstforfatterne valgt partiet Venstre og dets mange trængsler som yndlingsoffer - i år antyder titlerne på de indbyggede numre i revyen, at emnevalget er lidt bredere. Her er både en Ode til Bent Møller, De fucking politikere og Opskrift på kvindeopdragelse - og så lader det minsandten til, at Hellested i anden akt får besøg af så prominente gæster som Donald Trump og Kim Jong-un. Måske skulle verdenspressen interessere sig lidt for det topmøde?

Revyen fremføres af det sædvanlige hold - dog minus én, idet Kristian Madsen døde sidste år i september og i programmet bliver mindet med en tak fra de øvrige på scenen. Det drejer sig om René Skovbo, Anne-Grethe Mathiesen, Allan Eisenhardt, Ib Hansen, Rie Rolvung og Anna Secher.

Det skal nok blive både sjovt og mane til eftertanke - og når de to aftener er gået, vil det atter stå klart, at Hellested er en verden af liv.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk