21. juni 2021
Foto: presse-fotos.dk
gallery icon

Se billedserie

Foto: presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Redningsaktion af to vandrere på stejl klint

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Redningsaktion af to vandrere på stejl klint
Stevns - 02. april 2021 kl. 08:44
Af Erik Nielsen

To vandrere på trampestien ved Stevns Klint blev torsdag eftermiddag hovedpersoner i en storstilet redningsaktion, da de bevægede sig ned på et plateau otte-ti meter under klinten. Her blev de fanget, da de hverken turde at bevæge sig op eller ned, og klokken 16.02 fik politi samt Brand og Redning Stevns derfor et alarmopkald, at to personer var i fare under klinten.

Vagthavende hos Midt- og Vestsjællands politi kan over for sn.dk berette, at en patrulje fra politiet samt redningsmandskabet hurtigt ankommer på stedet og får dannet sig et overblik af situationen, hvor de to vandrere befandt sig cirka halvvejs nede.

Som det kan ses på de billeder, som presse-fotos.dk har taget på stedet i forbindelse med aktionen, så blev de to uforsigtige vandrere på klinten reddet ned på stranden ved hjælp af stiger. Og herfra kunne man så komme op igen.

Ifølge vagthavende hos politiet fandt redningsaktionen sted i nærheden af redningspost J 933 ved Højerup.

Alt endte godt og ingen kom til skade, så politiet kunne køre fra området igen klokken 17.07 oplyser vagthavende hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk