17. april 2021
Poul Halberg ved mikrofonen. Foto: Martin V. Andersen
gallery icon

Se billedserie

Poul Halberg ved mikrofonen. Foto: Martin V. Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Poul Halberg & Friends gæstede Spilledåsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Poul Halberg & Friends gæstede Spilledåsen
Stevns - 05. april 2017 kl. 15:17
Af Tommy Ebbesen

Tirsdag aften var det lykkedes Spilledåsen at tiltrække én af Danmarks bedste rytmiske guitarister: Poul Halberg med sine Friends til Store Heddinge for at fylde den gamle biograf med rytmiske toner fra de glade firsere.

Bandet åbnede aftenens koncert med Transit, hvor en veloplagt guitarspillende Poul Halberg befandt sig nede blandt publikum. Til stor overraskelse for disse, som kun kunne høre guitarspillet fra scenen, men ikke se aktøren. Man fornemmede ret hurtig godt humør og god energi blandt bandets udøvere. Samspillet fungerede fortræffeligt, og rytmegruppen havde et solidt tag i grundfylden til underlægning for Poul Halbergs fænomenale guitarspil. Et frisk pust var også Heidi Degn, der ud over at være en køn, smilende pige fra Esbjerg også havde en fantastisk stemme, som gav ekstra nydelse til de valgte sange.

Bandet lod musikken tale. Til sangen: Leve hvert sekund havde Poul Halberg dog det budskab, at det er vigtigt at være nærværende i nuet. Alt for mange mennesker er fraværende, dybt optaget af alt for mange ting på en gang, hvor mobiltelefonen, internettet og andre tekniske vidundere er de store syndere.

Publikum fik også en opfordring til at udfylde det sparsomme dansegulv foran scenen, men ingen lod sig lokke. Derimod gik det noget bedre med fællessangen, hvor meget lidt opsang skulle til, før folk skrålede med på de kendte sange. Heidi Degn fortalte, som introduktion til Mandagsstævnemøde, hvordan hun selv foran spejlet i Esbjerg brugte både hårbørste og shampooflasken som mikrofon, når hun sang med på de kendte sange.

Som ekstranummer fik vi Jeg vil la' lyset brænde. For dette og alle de andre gode numre modtog bandet stående applaus fra et veloplagt publikum.

En stor aften i Spilledåsen med megen nydelse og frydelse.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk