13. december 2019
Ponyer og piger skulle lige vænne sig til hinandens selskab, inden det afslutningsvis blev til en ridetur. 		       Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Ponyer og piger skulle lige vænne sig til hinandens selskab, inden det afslutningsvis blev til en ridetur. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Piger og ponyer hyggede sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Piger og ponyer hyggede sig
Stevns - 18. juli 2019 kl. 14:16
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

At heste er et hit hos piger sås ganske tydeligt, da Stevns 4H holdt aktiv sommer for 14 af slagsen på deres tilholdssted på Lyderslev Stræde. Den enlige dreng, der havde tilmeldt sig udeblev.

- Måske han har fået »kolde fødder«, da han har set listen over de tilmeldte og set, at han var den eneste dreng, siger Lene Ingleby, der var tovholder på arrangementet.

Pigerne hyggede sig under alle omstændigheder, og de fik opbygget et rigtigt godt forhold til ponyerne på stedet. De fik en indlæring i, hvad det vil sige at omgås en hest. Det vil sige, de lærte lidt om hestens pleje og anatomi, inden de fik lov til at strigle ponyerne.

Herefter fik de prøvet at gå rundt med hestene på en såkaldt agility-bane, så der ligesom kunne opbygges en tillid mellem pigerne og ponyerne.

- Der blev knyttet flere venskaber, og jeg har da også indtryk af, at vi ser nogle af dem igen på ét af vores hold hos 4H, når de starter op igen i uge 33, siger Lene Ingleby, der henviser til 4H Stevns' hjemmeside og Facebook-side i den sammenhæng.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Køge torsdag 18. juli.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk