16. december 2017
Jakob Bigum Lundberg, der er direktør i Stevns Kommune, får sig her en snak med én af beboerne i det fælles vaskerum på Mandehoved.
gallery icon

Se billedserie

Jakob Bigum Lundberg, der er direktør i Stevns Kommune, får sig her en snak med én af beboerne i det fælles vaskerum på Mandehoved.
Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Nye lejligheder til flygtninge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Nye lejligheder til flygtninge
Stevns - 05. maj 2017 kl. 13:01
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Nu er ombygningen af Mandehoved 9 tilendebragt. Det betyder, at der alt i alt kan bo 75 enlige og 14 familier her på stedet.

arrow Læs også: Stor nedgang i antal tildelte flygtninge til Stevns

Sådan sagde borgmester Mogens Haugaard Nielsen, da han bød velkommen til indvielsen, som markerede færdiggørelsen af renoverings- og ombygningsprojektet, der konverterer den gamle kaserne til lejligheder for de flygtninge, som Stevns Kommune er forpligtiget til at tilbyde midlertidig bolig.

Efter fase ét blev taget i brug, begyndte der at flytte flygtninge ind i lejlighederne på Madehoved i juni sidste år, og aktuelt bor der 54 voksne og 13 børn på stedet.

I dagens anledning vajede Dannebrog på den hvide flagstang foran fællesbygningen lige ved indgangen til boligområdet, der i tidernes morgen blev bygget som en kaserne. Klokken 15 var der så officiel indvielse af det færdigt ombyggede område. Fase to af byggeriet på Mandehoved har givet 35 nye enkeltværelser og fire familieboliger.

Et enkeltværelse er typisk en bolig for en enlig flygtning. Den består af et værelse på omkring 16 kvadratmeter foruden entré og bad med toilet. Alle har derudover adgang til fælles køkkenfaciliteter.

Læs mere i DAGBLADET Stevns fredag

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk