19. oktober 2021
Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Kræsent julemarked fortsætter succesen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Kræsent julemarked fortsætter succesen
Opdateret 13. december 2016 kl. 15:54
Stevns - 12. december 2016 kl. 12:21
Af Erik Nielsen

Regnen prægede cirka halvdelen af åbningstiden ved »julemarkedet for de kræsne«, som for andet år i træk fandt sted i og omkring traktørstedet Højeruplund. Og selvom sidste års marked var præget af fint solskins-vejr, så viste det sig, at der ikke kom færre gæster i år. Besøgstallet også i år fandt et leje omkring de 1000.

- Derfor betragter vi faktisk også dette års julemarked for en lille smule bedre end sidste år, da vejret jo var langt bedre i 2015. Og hvor mange ville ikke være dukket op, hvis vejret også havde været godt hele vejen igennem dagen i år, siger traktør Carl Peter Andersen til DAGBLADET.

En tradition er dermed skabt. Julemarked for De Kræsne skal være en tradition. Så allerede nu kan der sættes kryds i kalenderen på den anden søndag i december 2017, lyder det i en pressemeddelse fra arrangørerne.

Det var også i år Klinteshoppen, Traktørstedet Højeruplund og Stevns Fødevarenetværk, der stod for at organisere juleløjerne til Julemarked for De Kræsne, hvor 40 stadepladser med lokale fødevarer og lokalt kunsthånd-værk var stillet op.

Læs mere i DAGBLADET Stevns mandag

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk