14. oktober 2019
Hårlev BK i kamp mod Sengeløse.
gallery icon

Se billedserie

Hårlev BK i kamp mod Sengeløse.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Hellested Cup med mange glade fodboldbørn i aktion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Hellested Cup med mange glade fodboldbørn i aktion
Stevns - 14. januar 2019 kl. 14:18
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hold fra hele Sjælland var lørdag på besøg i Hellestedhallen for at spille indendørs fodbold. Flere af holdene anede ikke, hvor Hellested lå, da de drog hjemmefra. Men det ved de nu.

Der var således hold så langt væk fra som Tårnby, Ringsted, Brøndby og Hvidovre samt Hellebæk i Nordsjælland.

Det præger et helt lokalsamfund at have så fornem en hal og fine faciliteter, som man har her i Hellested, og det drager Hellested Idrætsforening i den grad fordel af, og det er med til at sætte landsbyen og Stevns på landkortet.

Gulvet har efterhånden været ødelagt af vand nogle gange, men nu er det efterhånden nogle år siden, at gulvet blev skiftet ud sidste gang, og det er stadig perfekt at spille på. Hallens opbygning - hvor man kan sidde i kantinen på første sal og følge med i kampene mellem banderne - bliver der lagt mærke til af de gæstende hold.

Det blev kommenteret i meget positive vendinger, da DAGBLADET kiggede forbi lørdag, hvor man spillede i tre puljer. To U9 - henholdsvis for B og C hold samt afslutningsvis med en U13-pulje. Det var således fodbold i hallen fra klokken 9 om formiddagen til klokken 18 om aften.

Der blev spillet efter de gode gammeldags regler med håndboldmål og bander. Og der blev gået til den på banerne, hvor Hellested selv løb med sejren i U9-rækken for C-hold, mens Rødvig kunne drage ud til kysten på ny som vinder af U13-rækken.

I B-rækken for U9-hold vandt Ringsted og Brøndby i finalen, så her var det de udenbys hold, der tog teten.

Undervejs blev der uddelt flere sponserede præmier for flotte og spektakulære scoringer, og ingen spillere gik tomhændede hjem, da der var medaljer til alle og derudover pokaler til vinderne.

Cafeteriet havde på dagen en »filial« i foyeren, hvor man kunne købe slik, popcorn, sodavand, kaffe og kage. Skulle man have noget at spise og drikke ud over dette, så måtte man tage trappen op til selve cafeteriet, hvor udbuddet var større. Det var således mange frivillige i aktion hele lørdagen igennem.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk