18. april 2019
Kokkereret blev der selvfølgelig også i Hotherkøbing. Her er det fra venstre Mathias 3.a, Lucas 3.a, Gabriel 0.b og Fiona fra 2.b, der svinger grydeskeerne. Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Kokkereret blev der selvfølgelig også i Hotherkøbing. Her er det fra venstre Mathias 3.a, Lucas 3.a, Gabriel 0.b og Fiona fra 2.b, der svinger grydeskeerne. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Handlekraft i Hotherkøbing

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Handlekraft i Hotherkøbing
Stevns - 06. oktober 2018 kl. 10:25
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kort fortalt har hele Hotherskolen i den forgangne uge været lavet om til en by med forretninger, serviceydelser og mange andre slags arbejdspladser, som eleverne har søgt arbejde på.

De har alle været en del af de mange virksomheder, og fra ugens start, arbejdede de hele ugen samme sted. Ligesom når vi andre går på arbejde hos vores arbejdsgiver.

De fik en fastsat løn for deres arbejde, og den løn kunne de bruge i byens mange butikker.

I byen lå også en bank, en genbrugsbutik, et fitness/danse studie, en skønhedssalon, rollespilsvåbensmedje, et mediehus, en restaurant og meget mere. Kort sagt: en by.

I går fredag kom forældrene på besøg, og her kunne de købe mange forskellige ting i de mange butikker - nu for rigtige penge. Hotherskolen har sydet af handlekraft hele ugen, og da DAGBLADET var en tur forbi onsdag med en fotograf, så vi en anderledes måde at gribe skoleundervisning an på, hvor store og små arbejdede sammen - og hvor fællesskab var nøgleordet.

En rigtig avis har Hotherkøbing selvfølgelig også haft. Èn af dagene havde den nyheden om, at en tyveknægt var på fri fod i byen, og det resulterede i, at der gik en jagt ind på tyveknægten, da nyheden »breakede«. Jo - ungerne gik op i det med liv og sjæl. Det var helt tydeligt.

- Overskriften og målet for emneugen var sat inden vi gik i gang, og det var Fællesskab. Når man kigger på ugen der er gået, så har det været helt fantastisk at opleve elever fra 0. - 6. klasse, samt elever fra velkomstklassen, arbejde sammen på kryds og tværs, lyder det således fra Jacob Pondal, der er er lærer på Hotherskolen.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Køge lørdag 6. oktober

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her:

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk