17. januar 2021
Rigtig mange var mødt op for at sige farvel til Lars Honoré, da der langt om længe blev holdt reception for den afgåede Godsfuldmægtig, der er trådt ind i pensionisternes rækker. Foto: Rikke Michael Hansen
gallery icon

Se billedserie

Rigtig mange var mødt op for at sige farvel til Lars Honoré, da der langt om længe blev holdt reception for den afgåede Godsfuldmægtig, der er trådt ind i pensionisternes rækker. Foto: Rikke Michael Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Gjorslevs goddag og farvel blev markeret i Bøgeskoven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Gjorslevs goddag og farvel blev markeret i Bøgeskoven
Stevns - 27. juni 2020 kl. 15:08
Af Erik Nielsen

Siden februar har godsforvalter Carsten Ladegaard Jakobsen haft sin daglige gang på Gjorslev, og efter et par måneders parløb gik godsfuldmægtig Lars Honoré af og på pension 1. april. Men på grund af hele corona-krisen er det først nu, at dette bliver officielt markeret.

Det skete ved en reception fredag eftermiddag, hvor godsejer Jens Edward Tesdorpf havde inviteret til at sige officielt goddag og farvel til de to førstnævnte.

En hel del dukkede på den baggrund op med en flasker, kurve og gavekort, så de to gaveborde til den tiltrådte og den afgåede snart manglede plads til de mange materialiserede gratulationer.

Solen skinnede og termometersøjlen dansede omkring de 25 grader, så skygge var i den grad en mangelvare for de mange gæster, der trak udendørs for at nyde den formidable udsigt hen over Bøgeskov Havn og ud over Østersøen.

Næsten 30 år blev det til for Lars Honorés vedkommende på godskontoret - det antal år når Carsten Ladegaard Jakobsen nok ikke op på, men mindre kan også gøre det.

Redaktionen siger tak for samarbejdet til Lars Honoré og velkommen til den nye godsforvalter.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk