11. juli 2020
Juleforberedelserne skrider frem på Møllekroen, hvor et noget blandet klientel gør klar til højtiden. Foto: Stevns Friluftsscene
gallery icon

Se billedserie

Juleforberedelserne skrider frem på Møllekroen, hvor et noget blandet klientel gør klar til højtiden. Foto: Stevns Friluftsscene
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Friluftsscenen fejrer jul på Møllekroen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Friluftsscenen fejrer jul på Møllekroen
Stevns - 03. december 2019 kl. 17:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Julen er traditionernes tid, og ingen jul uden Stevns Friluftsscenes årlige juleforestilling. I år præsenterer Friluftsscenen julekomedien: Jul i Møllekroen af Georg Olsen, så der bliver masser af julehygge og julestemning. Forestillingen har premiere fredag 6. december kl. 19.30 og spiller igen lørdag 7. december kl. 19.30 i Kulturhuset Harmonien. Derudover spilles en lukket forestilling til Boestofte Pensionistforenings årlige julearrangement søndag 8. december.

Instruktionen er i år lagt i hænderne på Menna O. Poulsen, der har været aktiv på Friluftsscenen i mange år, og som har spillet flere roller både på og bag scenen. Hun og resten af holdet har i flere måneder arbejdet ihærdigt med replikker, sange, karakterer, kostumer, kulisser, rekvisitter mm.. De er nu klar til at fortælle historien om Jan fra København, hvis bil kører i grøften lillejuleaften, lige ud for Møllekroen, så han er nødt til at holde juleaften her sammen med Møllekroens beboere, gæster og øvrige klientel. Det går ikke ubemærket hen, og mon ikke der lurer en lille juleforelskelse, lidt drillerier og juleløjer midt i al julehyggen?

Billetter koster 125 kroner for voksne og 60 kroner for børn under 14 år. Harmoniens buffet kan tilkøbes både fredag og lørdag. Billetter sælges via mail billetter@stevnsfriluftsscene.dk og på tlf.: 26 15 26 26, resterende billetter sælges i døren før forestillingen.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk