26. august 2019
Bruno Modesto Leal og hans makker André Rostrup har en filosofi om fællesskab som forretningsmodel for deres spisested: Høkeren. Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Bruno Modesto Leal og hans makker André Rostrup har en filosofi om fællesskab som forretningsmodel for deres spisested: Høkeren. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Fra Christianshavns Beboerhus til den blå bådehal i Rødvig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Fra Christianshavns Beboerhus til den blå bådehal i Rødvig
Stevns - 18. august 2018 kl. 10:07
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Høkeren er åbnet i den gamle bådehal på fiskerihavnen i Rødvig i midten af juli. Og det er ikke, hvad man vil kalde for et traditionelt spisested. Hverken André Rostrup eller Bruno Modesto Leal har erfaring fra restaurationsbranchen.

arrow Læs også: Værfts-restaurant skal have ny forpagter igen

De to RUCere mødte hinanden i Christianshavns Beboerhus, og det er i høj grad i fælleskøkkenet og arrangement-mangfoldigheden her fra, at »forretningsmodellen« stammer.

Høkeren åbnede midt i juli måned sammen med iskage-huset. De er den fjerde forpagter af stedet siden den gamle værftshal åbnede som spisested i 2014.

Og man må sige, at det er et noget andet koncept, som de to københavnere har i tankerne, end de forgangne forpagtere bød ind med.

Spisekortet er meget enkelt med sine fire forskellige, faste tilbud: fish & chips, fiskeburger, salatanretning samt en gryderet.

- Høkeren skal gerne være kendt for de værdier, vi vil lægge ind i stedet, siger Bruno Modesto Leal, da han har bænket sig ved et af de langborde, som er sat op som noget nyt - helt centralt og med udsigt til alle sider.

Førhen var der borde og stole. Det finder man stadig ude ved vinduespartiet på langsiden ned ad svalegangen, men Bruno og André har en idé med langbordene og bænkene.

- Vi vil gerne dyrke fællesskabet igennem rummet og aktiviteter. Man kan vel kalde det en filosofi, siger den ene halvdel af det nye forpagterpar, der lige som sin makker er uddannet på Roskilde Universitetscenter (RUC) til DAGBLADET.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Køge lørdag 18. august

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

arrow Billeder: Ravnholdt klar til ny sæson i bådhallen
14. maj 2017 kl. 06:36 Opdateret: kl. 18:53
arrow Ny restaurant åbner i Rødvig
03. juni 2015 kl. 10:56 Opdateret: kl. 14:08
arrow Året i billeder på Stevns
04. januar 2015 kl. 06:00 Opdateret: kl. 07:56

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk