18. september 2021
Foto: Anne Katrine Jensen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Anne Katrine Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Et blomsterbælte ved en mark på Dyndledsvej lyser op i landskabet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Et blomsterbælte ved en mark på Dyndledsvej lyser op i landskabet
Stevns - 28. juli 2021 kl. 17:09

Her midt i sommervarmen har redaktionen fået et opkald fra Karsten Jensen i Enderslev. Han ville gerne gøre redaktionen opmærksom på sit blomsterbælte ved hans mark, der i øjeblikket står i fuld flor.

- Det kunne da blive et godt foto, som kunne gøre folk glade, mente Karsten Jensen.

Det kunne vi godt give ham ret i, og i den sammenhæng gjorde vi ham opmærksom som redaktionens serie, hvor man kan sende et eller flere fotos som et sommerpostkort. Men da Karsten Jensen ikke er så god til det der med kameraer, så blev vi enige om, at hans datter tog tog billederne og sendte til redaktionen.

Det har Anne Katrine Jensen nu gjort: »Hermed billeder fra Karsten Jensens blomsterbed på Dyndledsvej i Enderslev,« som hun skriver i sin mail med mange vedhæftede fotos. De kan alle ses på sn.dk/stevns.

Send dit sommerfoto

Fra og med skolernes sommerferie mandag 28. juni genstarter vi en nye serie her på Stevns-siderne. Vi kaldte sidste sommer serien: Sommerpostkort, som man også kan se i logoet her ved denne artikel.

Alle har mulighed for at sende et sommerfoto til redaktionen, som viser en begivenhed, et smukt motiv eller en sjov episode. Det er dog et krav, at fotoet er taget inden for Stevns Kommunes grænser. Det er derfor også vigtigt, at man skriver både hvor, hvornår og af hvem, fotoet er taget. Billederne må gerne være fotos af ældre dato - vi skal blot vide årstallet, hvis det er muligt.

Vi vil med andre ord gerne høre om og se jeres gode/sjove motiver og sommeroplevelser fra Stevns.

Send en digital version af fotoet i høj opløsning til stevns.red »Sommerpostkort« i emnefeltet. Vi udbetaler ikke honorar for brug af billederne.

Redaktionen vil så trykke de indsendte fotos i avisen og publicere det på sn.dk/stevns hen over sommeren og frem til slutningen af skolernes sommerferie i uge 32.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk