18. oktober 2019
Mange mennesker havde fundet vej til Rødvig søndag, da der var »Kunst, mad og musik« på lystbådehavnen. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Mange mennesker havde fundet vej til Rødvig søndag, da der var »Kunst, mad og musik« på lystbådehavnen. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: En tiltrækkende cocktail med kunstboder, musik og mad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: En tiltrækkende cocktail med kunstboder, musik og mad
Stevns - 08. juli 2019 kl. 12:06
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forpladsen foran Sejlklubben Rødvig Stevns og Café Marina på lystbådehavnen var søndag mellem klokken 10 og 15 fyldte op ikke blot med masser af boder som indeholdt kunst, mad og ikke mindst musiske indslag fra forskellige bands og konstellationer.

Alt dette tiltrak tillige en hel del mennesker, som ikke mindst fandt det spændende med de mange forskelligartede kunstneriske indslag, som fyldte hele adgangsvejen ned mod slæbestedet op.

Der mødte gæsterne en rigtig god og afslappet stemning, hvor sulten kunne stilles i flere madboder - eller hos de restauratører, der allerede er en del af havnemiljøet.

Det var samlet masser af kunsthåndværk på dagen. Der var alt i keramik, malerier, glaskunst, smykker og meget mere fra kunstnere, der ikke nødvendigvis alle kom fra Stevns, så udbuddet var åbnet op, og gjorde helhedsoplevelsen endnu mere interessant for de besøgende.

Det synes at falde i de fremmødtes smag, at Rødvig Borgerforening har ændret konceptet fra en decideret markedsdag til at få dagen til at handle meget mere om kunsthåndværk.

- Jeg tror, det er kommet for at blive. Under alle omstændigheder, så vil jeg betegne den første udgave af Kunst, Mad og Musik som en succes, lød det fra Freddie Larsen, da DAGBLADET mødte ham på pladsen søndag eftermiddag.

Net-artiklen her er en forkortet version af en reportage, der bringes i DAGBLADET Køge mandag 8. juli.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk