20. oktober 2019
Formand og næstformand for Snurretoppen, Bjarne Hendrichsen og Karsten Visby, står her ved siden af den glade giver, Kjeld Frederiksen fra Stevns Brandkasses fond, da den nye »Kulturporten« blev officielt indviet torsdag. 					     Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Formand og næstformand for Snurretoppen, Bjarne Hendrichsen og Karsten Visby, står her ved siden af den glade giver, Kjeld Frederiksen fra Stevns Brandkasses fond, da den nye »Kulturporten« blev officielt indviet torsdag. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: En port til kulturen blev indviet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: En port til kulturen blev indviet
Stevns - 14. september 2018 kl. 14:16
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Velkommen til indvielse af vores nye port.«

Sådan sagde næstformand Karsten Visby til de fremmødte, der var mødt op til indvielse af porten til Snurretoppens baggård - der fremover vil blive benævnt: Kulturporten.

Naboer, håndværkere, arbejdsgruppe og foreninger, der bruger huset var - ud over pressen - mødt op for at se nytiltagtet, der er kommet i stand, fordi porten igennem lang tid har set rædsom ud. Pudset faldt af og farverne blegnede.

- Som det tit går i eventyrerne, så kommer der en uventet løsning. Om ikke med det samme, så snart. Snart er nu, så det er en særlig glæde at byde velkommen til Kjeld Frederiksen, fra Stevns Brandkasses fond, lød det fra Karsten Visby til indvielsen af renoveringen samt nyudviklingen, da porten skal fremover være et kulturelt knudepunkt, hvor man i store lyse glasskabe vil kunne se, hvilke kulturelle arrangementer, der venter stevnsboerne fremover.

57.000 kroner har det kostet at få totalentreprenøren Fl. Schrøder til at få porten til at fremstå ny og indbydende. Penge som altså er blevet doneret af Stevns Brandkasses fond. Siden ind mod Snurretoppen er pudset ren og fremstår nu i rå kridtsten.

Opslagene i de nye glasskabe skal have et kulturelt formål inden for teater, musik, kunst og film og de må ikke være af kommerciel art. Derfor vil der heller ikke være frit slag til ophængning, men dette vil blive styret af Snurretoppens formand og næstformand, som vil have ansvaret for opslagene.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Køge fredag 14. september

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk