16. oktober 2019
Verner Rasmussen fra Glud El Scooter, Hans Henrik Hansen fra Lions Club Stevns, Camilla Rosenlund  i sin nye E-Force Kabine Scooter samt Stephanie Fjeldsø Fischer. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Verner Rasmussen fra Glud El Scooter, Hans Henrik Hansen fra Lions Club Stevns, Camilla Rosenlund i sin nye E-Force Kabine Scooter samt Stephanie Fjeldsø Fischer. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Camilla fik en helt særlig julegave i år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Camilla fik en helt særlig julegave i år
Opdateret 28. december 2018 kl. 09:49
Stevns - 27. december 2018 kl. 14:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Henrik Fisker
Lørdag før jul var en helt særlig dag for Camilla Rosenlund, der bor ved Strøbyhjemmet. Den dag modtog hun en julegave, som hun har ønsket sig i flere år. En E-Force kabine scooter leveret af Glud El Scooter.

Camilla Rosenlund lider af muskelsvind og kan derfor ikke gå mere end et par meter. Hun kan heller ikke selv holde varmen og bliver let syg. Derfor kan ikke bruge den minicrosser, som hun har fået stillet til rådighed, når det er koldt og regner, og det betyder, at hun i hele vinterhalvåret er fanget i sin lejlighed.

Derfor søgte hun for snart tre år siden Stevns Kommune om støtte til at købe en lukket kabinescooter med indbygget varme, så hun kan komme ud uden at blive syg. Kommunen sagde imidlertid nej, og en klagesag til Ankestyrelsen ændrede ikke på den afgørelse.

Så tog hendes veninde: Stephanie Fjeldsø Fischer over. Hun startede en indsamling, der skulle betale for en kabinescooter til Camilla Rosenlund.

- Jeg kunne ikke lide tanken om, at hun skulle være afskåret fra omverdenen på den måde. Så jeg tænkte: Når systemet svigter, må vi stå sammen. Det er ikke første gang, at jeg står i spidsen for en indsamling, så jeg vidste, hvad jeg gik ind til. Men det var alligevel hårdt, og der var mange mails at skrive. Og nye opslag på Facebook, som skulle fange folks opmærksomhed, skriver Stephanie Fjeldsø Fischer på sin blog.

I løbet af omkring to måneder var pengene hjemme med hjælp fra 110 private, seks virksomheder og én organisation - nemlig Lions Club Stevns, der har doneret 10.000 kroner til køretøjet.

- I lørdags fik Camilla friheden og livskvaliteten tilbage. Jeg ved godt, man ikke bare kan lave en indsamling hver gang, at man mangler noget. Men jeg tror på, at der altid er flere muligheder. Og hvis man virkelig vil noget, må man kæmpe for det. Ofte handler det også om at tænke ud af boksen. Det ender måske ikke helt, som man havde troet, men hvem siger også at det er en skidt ting, spørger Stephanie Fjeldsø Fischer.

Flot og enormt praktisk
Camilla er lykkelig over sin julegave.

- Den er bare så flot og enormt praktisk og fuld af udstyr, som gør det til en sand fornøjelse at køre i den. Stephanie og hendes hjælpere kom fra Holstebro og var stået op kl. 4.30 for at køre den lange tur herover til mig på Sjælland.

- Jeg kom hurtigt ind og sidde i E-force'n og blev her instrueret af Verner i, hvordan alle knapperne virkede. Vi fik taget lidt billeder, og så begav jeg mig ellers ud på vores første tur! Den kører rigtig godt og ligger stabilt på vejen, så det var en sand fornøjelse, beretter Camilla Rosenlund.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk