29. juli 2021
Stranden i Rødvig har tiltrukket en spansk kunstner, der kunne se skønheden til et kunstværk via video-performance. Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Stranden i Rødvig har tiltrukket en spansk kunstner, der kunne se skønheden til et kunstværk via video-performance. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Bølge-performance i strandkanten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Bølge-performance i strandkanten
Stevns - 22. juli 2021 kl. 12:32
Af Erik Nielsen

Forestil dig at være en bølge. Den besked blev alle gæster på den brede sandstrand i Rødvig mødt med onsdag eftermiddag, hvor alle som kom forbi den opstillede KØS-pavillon blev opfordret tila t deltage i en gruppe-performance ved havet.

En gruppe af mennesker skulle mellem klokken 16 og 18 imitere bølgerne, der skyller ind over sandet. I samme åndedrag blev »sjæl og krop oversvømmet af havets lyde og bevægelser«.

Den nævnte performance blev opført i anledning af KØS Museum for kunst i det offentlige rums kommende sommerudstilling Hummings, hvor 25 offentlige kunstprojekter bliver skabt af nogle af forskellige kunstnere, som så indtager Køges byrum og landskaber med deres værker i perioden fra 14. august til 26. september.

Og én af de 25 kunstnere er den internationalt anerkendte spanske Maider López, der med video-optagelsen på stranden i Rødvig af sin performance »Mimicking the birds mimicking the waves« vakte en vis opsigt onsdag eftermiddag.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk