18. september 2021
Der var gang i den og masser og motiverede børn, da Store Heddinge Tennisklub hold Aktiv Sommer.
gallery icon

Se billedserie

Der var gang i den og masser og motiverede børn, da Store Heddinge Tennisklub hold Aktiv Sommer.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Aktiv sommer gav nye medlemmer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Aktiv sommer gav nye medlemmer
Stevns - 28. juli 2018 kl. 10:04
Af Erik Nielsen

I den forgangne uge har der været stor aktivitet på tennisbanerne Ved Munkevænget i Store Heddinge. Fra tirsdag til torsdag har Morten Østergaard og Ieva Bel Ose således trænet tennis med 14 særdeles motiverede børn i alderen 7 til 16 år under tilbuddet Aktiv Sommer.

Det har været tre dage med fuld knald på trods hedebølgen. Her har det hjulpet på både på temperaturen og træningsindsatsen, at tennisbanerne har et sprinkleranlæg, som egentlig bliver brugt til vedligeholdelse af grusbanerne, men ungerne havde stor glæde af at få serveret tennis-øvelser med indlagt sprinkler-vand.

- De var helt vilde, og det har været en rigtig god oplevelse for os alle sammen, siger Morten Østergaard til DAGBLADET.

Det kan også direkte aflæses på klubbens medlemsliste, hvor der i løbet af ugen er kommet fire nye medlemmer, som har deltaget i Store Heddinge Tennisklubs tilbud om en aktiv sommerferie.

- Jeg tror også, at der kommer flere til, så det er jo dejligt, siger Morten Østergaard.

Det koster kun 50 kroner at blive medlem i et år for børn op til 12 år, og da de 25 kroner allerede var betalt, som deltagergebyr for de tre dage med Aktiv Sommer, så må man sige, at tennis er for alle i Store Heddinge.

- Vi vil hellere have at ungerne kommer og spiller tennis end at de bliver hjemme, fordi det er for dyrt. Det er vores filosofi. Og så længe vi kan få det til at køre rundt, så er vi tilfredse, forklarer træneren.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk