24. oktober 2020
Kombinationen af affaldsindsamling, spisning og minikoncert viste sig som en fin kombination. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Kombinationen af affaldsindsamling, spisning og minikoncert viste sig som en fin kombination. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Affald, spisning og cellokoncert i fin forening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Affald, spisning og cellokoncert i fin forening
Stevns - 21. september 2020 kl. 13:53
Af Erik Nielsen

Det blev en lidt anderledes dag for Danmarks Naturfredningsforenings årlige indsamling af affald på Stevns. Men intet er skidt uden det er godt for noget, da foreningen har fået øjnene op for et nyt koncept, der givet vil blive taget op på ny i årende fremover.

I lørdags klokken 10 mødtes således 30 tilmeldte affaldsindsamlere på Christians Ø ved Rødvig til den årlige affaldsindsamling. I år var indsamlingen lavet på World Clean Up day, da corona-restriktionerne satte en stopper for forårets normale indsamling.

Indsamlingen var lavet i sammenarbejde med Verdensarv Stevns og Stevns Kommune.

- For første gang nogensinde var der tilmelding til arrangementet, og vi var også nød til at lukke for tilmelding, da vi nåede maksimalt 30 deltager. Håndspritten var klar og der var mundbind til alle, da reglerne var blevet skærpet sammen dag, lyder det fra Michael Løvendal Kruse, der er formand for DN Stevns.

Vejret var som sædvanlig fantastisk, og der blev til alles store glæde kun indsamlet 11 poser med i alt 55 kilo affald.

- Heraf det meste plastik. Vi udstrakte også indsamlingen til Rødvig Station og her blev der fundet 12 styk brugte mundbind, hvilket set ud fra smitterisikoen er ekstra problematisk.

Flere medier var også aktive på sidelinjen ved indsamlingen, og der kom således også flere videoindslag fra dagen, hvor selve indsamlingen blev afsluttet på spektakulær vis.

Deltagerne indtag et godt måltid mad på Harmonien og blev vidne til en fantastisk minikoncert for cello af den på Stevns bosiddende og prisbelønnede cellist Jacob Shaw.

- Det var en dag, hvor natur og kultur gik op i en større helhed, forklarer formanden fra DN Stevns, der ser tilbage på dagen med stor glæde og inspiration til kommende års arrangementer af lignende karakter.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk