20. november 2019
Halfesten i Hårlev blev en kæmpe succes, og arrangørerne er allerede gået i tænkeboks med hensyn til næste års fest. Foto: Kokkens Livretter
gallery icon

Se billedserie

Halfesten i Hårlev blev en kæmpe succes, og arrangørerne er allerede gået i tænkeboks med hensyn til næste års fest. Foto: Kokkens Livretter
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: 455 gæster til halfest gav den fuld gas på dansegulvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: 455 gæster til halfest gav den fuld gas på dansegulvet
Stevns - 15. april 2019 kl. 13:28
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Stevnsfesten i Hårlev blev et brag af en fest. Kim Larsen Jam væltede Hårlevhallen.«

Sådan skriver arrangøren til redaktionen om Stevnsfesten i Hårlevhallen, der fandt sted i lørdags, og som kunne samle 455 glade og forventningsfulde gæster.

»Hurtigt stod det klart at Stevnsfesten 2019 vil blive husket i lang tid. Husket for såvel den gode vel den vel tillavede mad fra Kokkens Livretter og koncerten med Kim Larsen Jam, og en sprudlende og veloplagt Peter Phillipsen i forgrunden, skriver Ib Petersen i en pressemeddelelse på vegne af initiativtagerne, der ud over ham selv indbefatter Jørgen Larsen, Hårlev BK samt Bankoforeningen Elverhøj.

De 455 gæster så ud til at have en herlig aften, hvilket bedst af alt blev afspejlet på, at der var et smækfyldt dansegulv aftenen hele halballet igennem.

Ud over Kim Larsen Jam, så var det Diskotek Matrix, der virkeligt fik fyret op under folk, så de kom op fra stolene og satte gang i løjerne.

- Vi vurderede helt rigtigt, da vi genoplivede de traditionsrige halballer i Hårlev, som er med til at samle byen og lokalbefolkningen. Med den succes og opbakning lørdag aften så er vi arrangører allerede gået i tænkeboks og overvejer en Stevnsfest igen til næste år. Stor ros til de mange frivillige og Kokkens Livretter, lyder det fra en tydeligt begejstret Ib Petersen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk