19. januar 2019
Gymnastikken var i centrum ved DGI Storstrømmens sommerstævne på Gymnastikefterskolen Stevns. Foto Jeppe Storm
gallery icon

Se billedserie

Gymnastikken var i centrum ved DGI Storstrømmens sommerstævne på Gymnastikefterskolen Stevns. Foto Jeppe Storm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: 1300 gymnaster fra Sjælland samlet på sommerstævne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: 1300 gymnaster fra Sjælland samlet på sommerstævne
Stevns - 11. juni 2018 kl. 14:05
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

DGI Sommerstævne på Stevns levede i den grad op til sit navn, da 1350 instruktører og gymnaster fra nær og fjern var mødt på Gymnatikefterskolen Stevns for at indtage skolens udendørsarealer,

- Gymnaster i alle aldre ydede deres bedste i sommervarmen, lyder Diana M. Hansen, der var stævneansvarlig for DGI Storstrømmen.

Ud over de mange aktive var der ifølge arrangørerne mødt 1.100 tilskuere op, som fik sig gode, festlige og oplevelser fra de opsatte tribuner eller fra skovturstæpperne.

Derudover blev der på dagen også observeret en del skoldede skuldre og brune lår under sommersolen. Mange benyttede sig af, at det var muligt at købe forplejning i boder, og det var i den grad også vigtigt at få rigelige mængder væske for at stå imod de høje temperaturer.

Stævnelederen - der også er formand for Gymnastik i DGI Storstrømmen - er således vældig godt tilfreds med dagen, som endnu engang blev afviklet på Stevns. For flere år siden flyttede DGI arrangementet fra Gjorslev Bøgeskov til efterskolen, da man gerne vil have muligheden for at trække ind i en hal, hvis vejrmeldingen lover regn.

Der var et par år i træk, hvor stævnet nærmest regnede væk i Bøgeskoven.

- Igen er det gået fantastisk godt. Jeg nyder al den aktivitet, der er i foreningerne og på landsdelsholdene. Det er rørende at se, hvordan de mange instruktører hjælper deres gymnaster på vej og giver dem gode oplevelser, lyder det fra Diana M. Hansen:

- Rent praktisk har vi haft god dækning på alle poster; DGI Storstrømmens frivillige smøger ærmerne op som både P-vagter, speakere i entréen, i boderne og ved oprydning. Gymnastikefterskolen Stevns er et dejligt sted at være - så det kører bare.

Musikken og bevægelserne buldrede fra klokken 9.30 til 18.30, og efterskolens elevhold sluttede dagen af med deres opvisning - og det er altid et fantastisk syn.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk