25. januar 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bilist ramte fodgænger og flygtede fra stedet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bilist ramte fodgænger og flygtede fra stedet
Stevns - 03. december 2020 kl. 12:45

En 60-årig mand fra Hårlev anmeldte onsdag kl. 21.23, at han som fodgænger var blevet påkørt af en bilist, der bagefter forsvandt fra stedet. Påkørslen skete på Alminde, der er en sidevej til Haarlevvejen syd for Endeslev.

Politiet fik ved afhøring af den 60-årige klarlagt, at han som fodgænger gik ad Alminde mod nord med en lommelygte, da han blev strejfet og ramt på bl.a. hånden af en modkørende bilist. Den mandlige fører af bilen standsede og talte kortvarigt med den 60-årige, der mistænkte bilisten for at være påvirket af spiritus. Manden satte sig nu ind i sin bil og kørte fra stedet i høj fart mod Hårlev uden at have afleveret navn og adresse til den 60-årige mand, der senere blev tilset på skadestuen, men formentlig var sluppet uden større personskade som følge af påkørslen.

Den mandlige bilist blev beskrevet som: mand, dansk af udseende, 38-40 år, 190 cm, kropsbygning: kraftig, hudfarve: hvid, Yderligere kendetegn: lys stemme, talte: dansk, iført: grøn og høj kasket uden skrift, kort og lys arbejdsvindjakke og lyse arbejdsbukser. Han kørte i en sølvgrå, større personbil af mærket: Ford, da uheldet skete.

Politiet i Køge hører gerne fra personer, der kan give oplysninger om identiteten på den flygtede bilist. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger og tip i sagen.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk