17. oktober 2019
Arkivfoto
Arkivfoto
Foto: Lars Ole Andersen / Media Næstved
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bil bragede ind i husmur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bil bragede ind i husmur
Stevns - 20. marts 2018 kl. 06:06
Af Christina Ledertoug
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag aften klokken 20.46 fik Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse om en bil, der var kørt direkte ind i væggen på et hus ved Store Heddinge.

arrow Læs også: Billeder: Jens fik et kæmpe chok da løbsk bil bragede ind i hans køkken

Det oplyser vagtchef ved midt- og Vestsjællands Politi, Henrik Olesen, til sn.dk.

- Bilisten overser et 90 graders sving, og han kører formentlig også for stærkt, hvilket resulterer i, at han ender med at køre direkte ind i husets væg, siger Henrik Olesen til sn.dk.

Bilisten, som er en mand i 50'erne og ikke fra lokalområdet, blev kørt til Køge Sygehus med en formodning om brækkede ribben. Han blev også testet for alkohol og narko i blodet.

Uheldet skete på Ærtebjergvej mellem Lyderslev og Lund, som lokalkendte ved er en vej, der bugter sig lidt i landskabet.

- Heldigvis skete der ikke noget med beboeren i huset selvom bilen raserede en del af køkkenet. Vi fik bilens fører ud, og derefter satte vi en afstivning på huset, så nu er det en sag for forsikringsselskaberne, siger My Christensen, der er indsatsleder ved Østsjællands Beredskab, til DAGBLADET.

Ekstra Bladet har været i kontakt med husets beboer, 57-årige Jens Givskov, der fortæller, at han fik et kæmpe chok, da bilen ramte ind i hans køkken og tog et par køkkenskabe med sig i uheldet.

- Jeg sad og forberedte en jobsamtale, jeg skal til i morgen. Jeg hører noget ude fra vejen, og så hører jeg et brag og ser bare en masse ting flyve igennem luften, siger Jens Givskov til Ekstra Bladet mandag aften.

Han kom med det samme den uheldige bilist til undsætning og fik tilkaldt en ambulance.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk