23. september 2020
Idyllisk ligger bygningen, som skulle huse Klintely Hotel. En hel del uden- og indenlanske turister  er ankommet til en lukket dør. Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Idyllisk ligger bygningen, som skulle huse Klintely Hotel. En hel del uden- og indenlanske turister er ankommet til en lukket dør. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Betalende turister møder lukket hoteldør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Betalende turister møder lukket hoteldør
Opdateret 27. juni 2018 kl. 12:46
Stevns - 27. juni 2018 kl. 12:40
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det er virkeligt dårligt for Højerup og omdømmet for Stevns som turiststed, hvad vi i øjeblikket oplever med Klintely Hotel og Caroline Möllers projekt.

arrow Læs også: Sporene skræmmer: Fra hotel i Højerup til pianobar i Blokhus

Det siger Per Strøm, der ejer Stevns Klint Bed & Breakfast på Højerup Bygade 13, som ligger under 100 meter fra hjørneejendommen, hvor Bygaden krydser Hærvejen, og hvor hotelprojektet Klintely holder til.

Han har på ganske kort tid haft tre udenlandske turistpar, der kom til hans overnatningssted. Ikke fordi de havde booket et værelse hos ham, men fordi de havde booket og betalt et værelse på Klintely Hotel via Booking.com.

- Jeg har haft i alt tre par, som er kommet til os, fordi de er gået forgæves og ankommet til en lukket dør på Klintely Hotel. Det seneste par kom helt fra Schweiz, og de viste mig ligesom de andre en betalt booking fra Booking.com. De havde altså betalt de 750 kroner for en overnatning og fik ingenting for pengene. Sådan behandler man bare ikke mennesker i almindelighed og turister i særdeleshed, siger Per Strøm til DAGBLADET og konkluderer, at det påståede hotelprojekt er rigtigt godt i gang med at give hele Højerup og Stevns som turiststed et dårligt omdømme.

Denne udlægning kan Erik Schütt, der ejer Klintgården Bed & Breakfast på Hærvejen 24 lige uden for Højerup, godt nikke genkendende til, da han uopfordret ringer til redaktionen.

- Jeg havde i weekenden besøg af nogle italienere, der havde booket og betalt et ophold på Klintely Hotel. De havde betalt et ophold via Booking.com, og de havde ikke fået deres penge tilbage. Det er jo rædsomt det her, og det rygtes jo hurtigt, så det er totalt ødelæggende for turismen, siger han til DAGBLADET.

Hans kone fik fat i Caroline Möller, der stod helt uforstående over for, hvad der var sket i forhold til de italienske turister.

Per Strøm har opfordret de turister, der er kommet til ham, til at få deres penge retur via Booking.com.

- Men mange vælger jo at give op på forhånd. Det er pinligt, det her, og der kan pludselig opstå et ry om at sådan er det at besøge Højerup og Stevns. Og det synes jeg ville være rigtigt uheldigt, siger han og henviser til, at der altid har været rigtigt mange bookinger hen over sommeren:

- Vi har tit vores otte værelser fuldt booket, og derfor har vi heller ikke kunnet hjælpe alle, der kom til os med en overnatning. Men det burde jo ikke være nødvendigt, da de jo har en betalt booking i forvejen, som de bare ikke kan bruge til noget. Det må stoppe nu. Vi må have stoppet den trafik, siger han.

Det er ikke lykkedes DAGBLADET at få en kommentar fra Caroline Möller, der står som ansvarlig for Klintely Hotel på CVR under navnet: Pelle Estelle Caroline Möller. Hun har ikke reageret på avisens henvendelse.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Køge onsdag 27. juni

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

arrow Hotel-ansvarlig dømt til at betale
16. august 2018 kl. 13:02 Opdateret: kl. 12:43
arrow Omstridt hotel er nu lukket af for bookinger via Booking.com
28. juni 2018 kl. 09:30 Opdateret: kl. 09:31
arrow Fælles front for sagsanlæg mod hotel-ansvarlig
23. juni 2018 kl. 06:25 Opdateret: kl. 19:28
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk