18. september 2020
Jonas Skaaning og Katrine Hendriksen er stolte over, at Rødvig Kro og Badehotel ligger med i førerfeltet i opgøret om at blive kåret til Danmarks Bedste Badehotel. Foto: Erik Nielsen
Jonas Skaaning og Katrine Hendriksen er stolte over, at Rødvig Kro og Badehotel ligger med i førerfeltet i opgøret om at blive kåret til Danmarks Bedste Badehotel. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Badehotel-battle om fornem titel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Badehotel-battle om fornem titel
Stevns - 26. februar 2020 kl. 16:46
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Badehoteller i Danmark har fået en ordentlig renæssance med TV2's populære tv-serie. Sjældent har det været så populært at holde badeferie som i gamle dage, og det mærker man også i Rødvig, hvor der ligger et rigtigt godt et af slagsen. Faktisk så godt, at Rødvig Kro og Badehotel er blevet nomineret til Danmarks bedste og i øjeblikket ligger i førerfeltet. Det er dog brugerne og lokale fans, som skal stemme sejren i hus frem mod afgørelsens time 3. marts klokken 12.

arrow Læs også: Afstemning: Her ligger Danmarks bedste badehotel

- Vi ligger i øjeblikket og kæmper med Årøsund Badehotel i det jyske om at vinde hæderen som Danmark Bedste Badehotel, siger Jonas Skaaning fra Rødvig Kro og Badehotel til DAGBLADET.

Tirsdag eftermiddag var det kun 12 stemmer, der skilte de to, hvor Årøsund har fået 1.116 stemmer på sms. Man kan gå ind på hjemmesiden Opdag Danmark under Danmarks Bedste Badehoteller ( www.opdagdanmark.dk/danmarks-bedste-badehoteller ) og afgive sin stemme på sit favorithotel - eller man kan sende en sms til 92452404 med teksten BAD 131, så stemmer man direkte på Rødvig Kro og Badehotel.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk