19. januar 2021
Fornøjeligt er det ofte, når Stevns Friluftsscene opfører sine forestillinger - som her i "Skatteøen" fra 2013. Foto: Anders Ole Olsen
Fornøjeligt er det ofte, når Stevns Friluftsscene opfører sine forestillinger - som her i "Skatteøen" fra 2013. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Audition på næste års friluftsteater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Audition på næste års friluftsteater
Stevns - 10. november 2019 kl. 14:47
Af Henrik Fisker

Her i starten af november forekommer der at være meget længe til næste sommers forestilling på Stevns Friluftsscene, der har premiere lørdag 20. juni. Men som altid er det et stort udstyrsstykke i vente, når de brave teaterfolk tager fat, og derfor må forberedelserne nødvendigvis starte i god tid.

Derfor er det nu, at Friluftsscenen kalder til audition på klassikeren: Frk. Nitouche, som skal opføres i sommeren 2020. Det foregår lørdag 23. november fra kl. 10.00 på Boestofteskolen. Hvis man er interesseret i en rolle, skal man tilmelde sig audition senest mandag 18. november på mail: sommer2020@stevnsfriluftsscene.dk eller på mobil: 26 81 49 26.

- Ved tilmelding bedes du angive navn, adresse, telefonnummer, mail og alder. Skriv også gerne lidt om dig selv - f.eks. hvad laver du til daglig, har du spillet teater før, har du sunget før, og hvad du ellers synes, at vi skal vide. Skriv også gerne, hvis du går til audition på en specifik rolle og hvilken rolle, lyder opfordringen fra Sophie Jørgensen, der både er formand vor Friluftsscenen og instruktør på forestillingen.

Endvidere understreges det, at ingen roller er lovet ud på forhånd.

- Alle roller er åbne for audition, og vi ønsker især at se mange gode bud på rollen som Denise alias Frk. Nitouche. Det er muligt at gå til audition på en specifik rolle, og ønsker man dette, anbefaler vi, at man synger én af rollens sange fra forestillingen til audition. Ellers er der frit slag med hensyn til sang- og tekstvalg, hedder det videre.

Efter tilmeldingsfristen får alle tildelt et tidspunkt for audition. Når rollerne er fordelt, starter prøverne tirsdag 10. december med efterfølgende læseprøve tirsdag 17. december, begge dage kl. 19.00. De ordinære prøver starter efter nytår og vil finde sted hver tirsdag aften frem til premieren. Her er der kun plads til afbud i begrænset omfang, mens der er mødepligt til alle spille- og opløbsdage.

Hvis man har fået en rolle i forestillingen, er det endvidere et krav, at man bliver medlem af Friluftsscenen. Kontingentet for 2020 er på 300 kroner, dog kun 200 kroner for personer under 25 år.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk