28. september 2020
Biblioteksleder May-Britt Diechmann har det ikke godt med at biblioteket ikke kan tilbyde folk, hvad de er vant til. Hun håber snart det bliver bedre. Foto: Henrik Fisker
Biblioteksleder May-Britt Diechmann har det ikke godt med at biblioteket ikke kan tilbyde folk, hvad de er vant til. Hun håber snart det bliver bedre. Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Arrangements-tørke på biblioteket - bedring på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arrangements-tørke på biblioteket - bedring på vej
Stevns - 04. august 2020 kl. 19:30

Brugerne bydes velkommen tilbage på bibliotekerne i Store Heddinge, Hårlev og Strøby Egede, hvor der håbes på snart at vende helt tilbage til 'normale tilstande, lyder beskeden fra biblioteksleder May-Britt Diechmann.

- Vi starter stille og roligt. Vi har »mistet« en del børnefamilier på grund af, at vi har været nødsaget til at fjerne legetøj i konsekvens af corona-krisen, forklarer hun og fortsætter:

- I begyndelsen af september vil nogle af vores arrangementer komme tilbage. Vi kan desværre ikke lave et »normalt« arrangement endnu, men dog afholde møder og foredrag i bibliotekernes lokaler, hvor vi må begrænse det maksimale deltagertal til 25-30 personer.

I løbet af efteråret vil der også blive afholdt arrangementer i Tinghuset i Store Heddinge og i Rytterskolen ved Lille Heddinge, men det vil være mere 'smalle' begivenheder.

Så hvis man i slutningen af august klikker sig ind på www.stevnsbib.dk, vil man kunne orientere sig i arrangementkalenderen.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk