20. februar 2019
Mogens Madsen (tv.) er ny formand for Vallø Lokalhistoriske Arkivforening, som har ansat Jon Petersen som ny arkivleder. Foto: Henrik Fisker
Mogens Madsen (tv.) er ny formand for Vallø Lokalhistoriske Arkivforening, som har ansat Jon Petersen som ny arkivleder. Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Arkivforening mindede sin formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arkivforening mindede sin formand
Stevns - 17. august 2018 kl. 14:11
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stemningen var trykket, og mange var bevægede på det, der skulle have været en festdag på Vallø Lokalhistoriske Arkiv. For receptionen torsdag eftermiddag for den nye arkivleder: Jon Petersen blev indledt med det triste budskab, at støtteforeningens formand gennem de to seneste to år: Bodil Krogsgaard mandag var død efter at have deltaget i Gå-vennernes travetur i Gjorslev Bøgeskov. Det skriver DAGBLADET Stevns fredag.

Det var netop Bodil Krogsgaard, der havde indkaldt til sammenkomsten på arkivet, der efter en politisk beslutning nu er overgået fra at være kommunalt til foreningsdrevet. Af samme grund indkaldte støtteforeningen tidligere på året til stiftende generalforsamling i Vallø Lokalhistoriske Arkivforening, hvor Bodil Krogsgaard påtog sig hvervet som den første formand. Det var således hende, der sammen med næstformand Mogens Madsen ansatte Jon Petersen som den nye arkivleder.

Mogens Madsen indledte sammenkomsten med at mindes Bodil Krogsgaard og takkede for hendes indsats for arkivet og støtteforeningen. Som valgt næstformand rykker han nu op på hendes plads og er den nye formand for den nye arkivforening. Hvem der bliver ny formand for støtteforeningen, afgøres på det kommende bestyrelsesmøde. De to foreninger har samme medlemskreds, men hver sin bestyrelse.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk