7. april 2020
Anna A. Hanen og Cilina Vilstrup Hansen fra 3.a. vandt talentshowet på Store Heddinge Skole med en flot danseopvisning. Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Anna A. Hanen og Cilina Vilstrup Hansen fra 3.a. vandt talentshowet på Store Heddinge Skole med en flot danseopvisning. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anna og Cilina vandt talentshow

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anna og Cilina vandt talentshow
Stevns - 17. februar 2020 kl. 13:15
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Syv forskellige grupper og solister konkurrerede i finalen ved talentshowet på Store Heddinge Skole, efter 16 fra klassetrinene 3., 4. og 5. klasserne på skolen fredagen forinden havde optrådt med deres numre foran skolekammeraterne. DAGBLADET kiggede forbi skolen, hvor vi mødte vinder-parret til et lille interview dagen inden finalen i fredags: Vinderne er Anna A. Hanen og Cilina Vilstrup Hansen fra 3.a.

arrow Læs også: Billeder: Mange talenter blomstrer på skolen

Umiddelbart ligner de ganske almindelige skoleelever. Men under overfladen gemmer sig nogle et dansetalent, som i den grad kom ud, da de fik lov til at udfolde sig på en scene og lade dansen og sanserne udfolde sig.

- Vi har begge gået til dans i Rødvig, siger Cilina Vilstrup Hansen.

Det er hendes mor, der har hjulpet med trinene, og de har begge øvet rigtigt meget. Hun kunne også godt tænke sig at gå endnu videre med dansen. Derfor har hun også tænkt sig at finde en danseskole og -lærer i Køge.

Karate fra scenen

Cecilie Olsen fra 3.b deltog også i finalen. Det var dog med et helt andet show - hun viste i fuld uniformering med gult bælte, hvad hun har lært til karate.

- Jeg mener selv, at jeg er rigtig godt til det, så nu synes jeg, at de andre også skal se nogle parader, sparke- og slagserier, forklarede Cecilie.

Finalisterne opførte deres numre på scenen i Erikstruphallen foran både kammerater, dommere og forældre.

Det var syv rigtig gode optrædener, der blev leveret; nogle sang, andre dansede og andre igen gjorde begge dele, og så var der også den flotte opvisning i karate.

Lyd, lys og musik

Hele vejen igennem var talenterne ledsaget af høje rytmer fra højtalerne, et farverigt lysshow og masser af røg fra røgkanonerne, hvilket en af skolens ældre elever stod for i år - nemlig 14-årige Emil Hansen fra 7.a, der havde fået hjælp fra nogle af sine klassekammerater til det store show.

- Det har altid interesseret mig. Jeg tager også sammen med min far ud som DJ med mit eget mobildiskotek til ungdomsfester, bryllupper og julefrokoster, forklarer Emil Hansen, der også producerer og remikser andres musik til sin egen musik.

Det hele foregår på hans værelse derhjemme, og han drømmer om at kunne leve af det en dag.

- Jeg vil meget gerne være både DJ og producer, som han siger.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk