29. september 2021
De 14 optrædende i Stevns Friluftsscenes musical: "Spotlight" glæder sig til at optræde for publikum onsdag, torsdag og søndag. Foto: Thomas Olsen
De 14 optrædende i Stevns Friluftsscenes musical: "Spotlight" glæder sig til at optræde for publikum onsdag, torsdag og søndag. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anmeldelse: Spotlight på romantikken i musical

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anmeldelse: Spotlight på romantikken i musical
Stevns - 08. september 2021 kl. 14:50

Ved første øjekast ser man en tom scene uden de store tilføjelser af scenepynt. Kort tid efter opstår magien på scenen i form af forskellige musicalnumre, som de fleste kan huske og gynge med til på sæderækkerne. Eksempelvis kærlighedsduetten fra Den Ny Cyrano, som synges imponerende af Lars og Anna - en smuk oplevelse, der giver gåsehud.

Ligeledes kan solisten Sophie nævnes i en imponerende dansk udgave af Sound of Music, som hun på trods af sangens sværhedsgrad formår at løfte den uden besvær.

Ud over det kan der nævnes flere sjove indslag, eksempelvis den lidt pikante udgave af Undskyld hr., må jeg byde Dem et kirsebær? sunget af Lisbeth og Brian, som giver røde kinder og et stort smil på læben.

Eller et genhør med sangen: På min lysegrønne ø fra Styrmand Karlsens Flammer, der som forventet bliver sunget af en kvinde med pondus og attitude, hvilket casterne - spillet af Sally og Bente - formår at gøre til en ekstra sjov oplevelse med deres humoristiske kommentarer fra scenen.

Ligeledes kan Primadonnaen Monica og Skuespilleren Tomas spillet af Marie Louise og Lasse skabe en helt fantastisk komik på scenen under Fuld af nattens stjerner, hvor man får svært ved at holde grinet tilbage. Stærkest står skuespillerne samlet, når de synger i samlet flok på scenen, hvor de hver især bidrager med noget helt specielt.

Spotlight er en romantisk fortælling kombineret med musicalhits og er helt klart noget, som man bør opleve, hvis man enten er bidt af musicals eller higer efter romantikken, fordi det bliver der ganske enkelt ikke sparet på - takket være det unge par, som spilles af Kamilla og Lasse, som ikke er bange for at udtrykke romantiske følelser på scenen, hvilket skaber et suk blandt publikum.

Sheila Lykke Nitouche
Stevns Friluftsscene opfører »Spotlight« onsdag 8. og torsdag 9. september kl. 19.30 samt søndag 12. september kl. 14.30 i den gamle gymnastiksal på Boestofteskolen. Billetter á 125 kroner (voksne) og 60 kroner (børn) købes i døren.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk