22. oktober 2021
Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Amatørscene tager nu fat igen efter corona

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Amatørscene tager nu fat igen efter corona
Stevns - 26. september 2021 kl. 11:20

Stevns Amatør Scene har nu rystet den lange nedlukning af os og er i fuld gang med prøverne til årets børne-julestykke - nemlig Julemandens Lykke.

- Vi har genoptaget julestykket, som vi måtte aflyse i 2020, og vi glæder os til at spille det for børn i alle aldre, lyder det fra Lene W. Overgaard fra amatørscenen.

Stykket er skrevet af en af amatørscenens skuespillere, Annette Laugesen, der sammen med en anden garvet skuespiller, Brita 'Lunde' Lindstedt, står for instruktionen af stykket.

- Det er et moderne stykke, men med grene tilbage i traditionelle julestykker, forklarer Lene W. Overgaard i en pressemeddelelse.

I skrivende stund er datoerne for forestillingen på Snurretoppen i Store Heddinge endnu ikke fastsat, men man kan holde øje med det både på Facebook og på hjemmesiden og der vil blive annonceret i aviserne, når tiden nærmer sig.

- Men ikke nok med det, så er det næste voksenstykke, der skal spilles på Snurretoppen i slutningen af marts 2022, musicalen Oh Happy Day, og til den har vi brug for skuespillere af både han og hunkøn, lyder det fra Lene W. Overgaard, der peger på, at de mangler skuespillere efter nedlukningen.

Er du til sange som Everybody loves Saturday night , Love me Tender, 'Smilende Susie, Mandalay eller Tapre ørn, så er det lige præcis dig, Stevns Amatør Scene har brug for. Læseprøverne starter i december 2021.

- Ryst Coronatiden af dig, smid hæmningerne og meld dig til en af os i bestyrelsen. Du finder os på hjemmesiden www.stevnsamatoerscene.dk . Hvis du tør, så lover vi et både hyggeligt og sjovt fællesskab med andre teatertosser, konkluderer Lene W. Overgaard.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk