3. april 2020
Amalies far, Nikolai, gjorde hende selskab, da avisen kiggede forbi Amalies kræmmerbod med masser af legetøj. Foto: Erik Nielsen
Amalies far, Nikolai, gjorde hende selskab, da avisen kiggede forbi Amalies kræmmerbod med masser af legetøj. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Amalie insisterede på at slå sin bod op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Amalie insisterede på at slå sin bod op
Stevns - 19. august 2019 kl. 13:07
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv om det regnede, og de grå skyer aldrig rigtig slap deres tag over Hårlev under høst- og kræmmermarkedet lørdag, så var Amalie Rose fra Endeslev stålsat på at få sat sin kræmmerbod op fra morgenstunden.

arrow Læs også: Tilfreds trods regnfuldt høstmarked

Boden var bygget op på og rundt omkring et havebord under en parasol, og den bestod af en hel del brugt og nu aflagt legetøj fra Amalies pigeværelse. Hun havde taget både mor og far med, så Neel og Nikolai stod på skift med det unge handelstalent.

- Jeg vil gerne have en ny telefon, så derfor sælger jeg mit gamle legetøj, sagde Amalie til DAGBLADET, da avisen spurgte hende, hvad hun skulle bruge pengene til.

På trods af de hårde vejrbetingelser, så havde Amalie alligevel formået at sælge for 400 kroner inden klokken 10.45, hvor avisen talte med hende og hendes far.

Sidstnævnte forklarede, at det var Amalie, der havde insisteret på, at boden skulle sættes op på trods af de tunge, truende skyer, der lå ind over hele handelsområdet fra morgenstunden.

arrow Billeder og video: Høstfest, regn og klovnerier i Hårlev
17. august 2019 kl. 13:56 Opdateret: kl. 15:56

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk