28. januar 2021
Det var i denne rundkørsel ved Store Heddinge, hvor Rødvigvej møder Stevns Landevej, at ulykken skete natten til lørdag. Modelfoto
Det var i denne rundkørsel ved Store Heddinge, hvor Rødvigvej møder Stevns Landevej, at ulykken skete natten til lørdag. Modelfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alvorlig soloulykke ved rundkørsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alvorlig soloulykke ved rundkørsel
Stevns - 23. november 2020 kl. 12:21

Et alvorligt solouheld fandt natten til lørdag, da en 47-årig kvinde fra Valby overså rundkørselen ved Store Heddinge, hvor Rødvigvej og Stevns Landevej mødes.

Hun kørte simpelthen hen over rundkørslen og røg ud over et autoværn, så bilen endte på taget i et buskads ved Stevns Landevej.

Den 47-årige kom selv ud af bilen og fik hjælp fra en forbipasserende bilist. Politi og ambulance kørte til stedet, hvor de kunne konstatere, at kvinden var kommet alvorligt til skade, og der blev ydet førstehjælp tilpå stedet.

Hun blev kørt med ambulance til sygehuset til behandling for flere alvorlige brud på kroppen.

Kvinden fik udtaget en blodprøve, da der var mistanke om, at hun var påvirket under kørslen. Politiet optog rapport om uheldet og underrettede Stevns Kommune om de påkørte genstande.

Den 47-årige kvindes tilstand er stabil, men hun er fortsat indlagt til behandling for sine skader. Når resultatet af blodprøven kommer, vil den 47-årige høre mere fra politiet, som også skal genafhøre kvinden til sagen.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk