23. oktober 2019
Modelfoto
Modelfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alle på nær DF sagde ja til en ny Stevnshal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alle på nær DF sagde ja til en ny Stevnshal
Stevns - 17. april 2019 kl. 05:42
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Trods skepsis over for økonomien stemte Nyt Stevns for en ny idrætshal i Store Heddinge, mens Dansk Folkeparti ønskede at afvente efterårets budgetforhandlinger og se, om der stadig er penge til at opføre den. Der skriver DAGBLADET.

arrow Læs også: Ny Stevnshal skal ligge øst-vest

Egentlig drejede sagen på Kommunalbestyrelsens dagsorden sig slet ikke om økonomi. Principbeslutningen om at opføre en sportshal i Store Heddinge til afløsning for den nuværende Stevnhal blev allerede truffet i forbindelse med sidste års budgetaftale. På Kommunalbestyrelsens februarmøde blev der frigivet de første 1,15 million kroner til forundersøgelser og byggemodning til brug i år ud af det samlede anlægsbudget på godt 27 millioner kroner frem til indvielsen i sensommeren 2021.

Punkt 351 på mødet torsdag 28. marts var alene en principbeslutning om, hvor den nye hal rent fysisk skal placeres. Her var der bred enighed om udspillet fra Arbejdsmarked, Erhverv og Turismeudvalget - der også har ansvar for fritidsområdet - om en placering på arealet på pladsen foran den nuværende hal, som dermed kan benyttes i hele anlægsfasen. Endvidere er det bærende princip, at den nye sportshal skal bygges fysisk sammen med Stevnsbadet, så der bliver direkte adgang mellem svømmehallen og idrætshallen.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Køge tirsdag 16. april

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

arrow Den nye Stevnshal er placeret
15. marts 2019 kl. 13:10 Opdateret: kl. 13:28
arrow Ny Stevnshal: Både bekymringer og forventninger florerer
14. februar 2019 kl. 13:02 Opdateret: kl. 13:02

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk