21. januar 2019
Den nuværende Aldi-bygning skal rives for at give plads til en dobbelt så stor butik på hele 1.500 kvadratmeter, der kommer til at ligge på langs ad Rengegade. Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Den nuværende Aldi-bygning skal rives for at give plads til en dobbelt så stor butik på hele 1.500 kvadratmeter, der kommer til at ligge på langs ad Rengegade. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Aldi bygger ny butik - alt rives ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aldi bygger ny butik - alt rives ned
Stevns - 15. december 2017 kl. 13:55
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er sat gang i en lokalplanproces samt et nyt kommuneplantillæg for at gøre plads til en ny dagligvarebutik i Store Heddinge på cirka 1500 kvadratmeter i Rengegade på arealerne, hvor Aldi og Bent Møllers møbelbutik i øjeblikket har til huse. Projektet kan da også føres tilbage til netop Aldi, selvom det er Edvars & Edvars Arkitekter, der på vegne af Linderberg Group A/S søger om at komme i gang med et nyt kæmpe byggeri på de to grunde.

arrow Læs også: Formøde om ny Aldi-bygning

I forbindelse med det store bygge-projekt skal de eksisterende bygninger fjernes, og ifølge tegningerne skal butikken vendes med siden ud til Renggade og pakerings-arealet skal flyttes, så det bliver samlet over imod den nuværende Jem & Fix-butik.

Bygningerne som ønskes fjernet er den eksisterende Aldi-bygning samt hele møbelbutikken, hvor der tidligere var mekaniker og autoforhandler.

Bent Møller fik tirsdag med kun 14 dages varsel den noget overraskende nyhed, at han fra og med årsskiftet skal være ude. Hans møbelbutik ligger på matrikel 34b, hvor Shell-tanken også ligger. De resterende bygninger samt benzintanken på matrikel 34b bevares dog.

- Der skal holdes et borgermøde i det nye år om planerne, men et enigt udvalg har sagt god for, at Aldi kan gå videre med planerne, siger Steen S. Hansen, der er formand for Plan- og Teknikudvalget i Stevns Kommune.

Læs mere i DAGBLADET Stevns fredag

arrow Nu står der møbler i banken
20. januar 2018 kl. 06:39 Opdateret: kl. 18:36

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk