4. juli 2020
Sidste år var ét af de mange tilbud i Aktiv Sommer-programmet 4H?s madskole. Foto: Anne Astrup, 4H
Sidste år var ét af de mange tilbud i Aktiv Sommer-programmet 4H?s madskole. Foto: Anne Astrup, 4H
Foto: Fotograf Carsten Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Aktiv Sommer efterlyser aktører

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aktiv Sommer efterlyser aktører
Stevns - 14. februar 2020 kl. 17:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stevns Kommunes fritidstilbud til skoleelever med sommerferie hedder Aktiv Sommer og gentages igen i år. Netop nu efterlyser Stevns Kommunes Kultur & Fritid nye og gamle foreninger og andre aktører.

Sidste sommer tilbød Stevns Kommune 49 forskellige aktiviteter fordelt på i alt 52 hold. Der kom i alt 953 tilmeldinger fra skoleeleverne, hvilket kommunen ikke tøver med at kalde en succes.

- I Stevns kommune anerkender vi de frivilliges store indsats, og der skal derfor lyde en stor tak til alle, der hidtil har været med til at gøre sommerferierne sjove, spændende, udfordrende og ikke mindst aktive for alle vores skolesøgende børn. Vi håber igen i år at kunne tilbyde vores børn en bred palette af sjove sommerferieaktiviteter og opfordrer derfor alle foreninger, aktører m.v. til at tænke anderledes, kreativt og ikke mindst i børnehøjde. Aktiv Sommer er en enestående mulighed for at gøre reklame for foreningens aktiviteter og oplagt mulighed for at hverve nye medlemmer, lyder det fra Kultur & Fritid.

Man tilmelder sin aktivitet via tilmeldingsblanketten på www.stevns.dk. Tilmeldingsfristen for at melde aktiviteter ind er onsdag 31. marts.

Allerede torsdag 5. marts fra kl. 10-17.30 kan man få hjælp i Borgerservice til at udfylde tilmeldingsblanketten og få svar på eventuelle spørgsmål. Når man ikke forbi rådhuset, kan man samme dag ringe frem til kl. 20 på tlf. 20 35 77 47 eller 29 29 32 95 eller skrive på kultur-fritid@stevns.dk.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk