16. oktober 2019
Aff Hjarnø har haft sin sidste arbejdsdag på Store Heddinge Skole. Hun er begyndt i en lederstilling på projektet Life, som Novo Nordisk Fonden bruger 1,6 milliardarder kroner på over de næste 10 år. Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Aff Hjarnø har haft sin sidste arbejdsdag på Store Heddinge Skole. Hun er begyndt i en lederstilling på projektet Life, som Novo Nordisk Fonden bruger 1,6 milliardarder kroner på over de næste 10 år. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Aff Hjarnø er headhuntet til et drømmejob

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aff Hjarnø er headhuntet til et drømmejob
Stevns - 11. august 2018 kl. 09:23
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Store Heddinge Skole har mistet en kapacitet hen over sommeren. Naturfagslærer Aff Hjarnø, der samtidig var naturfags-koordinator for alle kommunens skoler, har simpelthen fået et tilbud, hun ikke kunnet sige nej til.

arrow Læs også: Billeder: Eleverne får planter og pilotprojekt til at gro

1. august startede hun således i et nyt lederjob i Hellerup i et kæmpe projekt som Novo Nordisk Fonden alt i alt skyder 1,6 milliarder kroner i - som går under navnet: Life.

Life er et nonprofit læringslaboratorium, hvor Aff Hjarnø skal være med til at udvikle eksperimenterende læringspakker til lærere og elever i de naturvidenskabelige fag. Læringspakker som vel og mærke bliver stillet gratis til rådighed som 10 rullende laboratorier for alle grundskoler og gymnasieuddannelser.

LIFE står for Læring, Inspiration Fascination og Engagement.

- Jeg fortsætter sådan set bare med meget af det, som jeg hidtil har arbejdet med. Og alligevel bliver det rigtigt meget anderledes, da jeg får en lederfunktion. I første omgang har jeg søgt et års orlov på skolen og så må jeg se, siger Aff Hjarnø, da DAGBLADET har sat hende stævne på hendes nu forhenværende arbejdsplads i dagene op til, at hun skulle begynde på sit nye arbejde.

- Jeg er dybt taknemmelig for alle de ting, som jeg har fået lov til her på Store Heddinge Skole. Det er hele grundlaget for, at jeg er nået hertil, siger Aff Hjarnø, der i 2017 modtog Novo Nordisk Fondens naturfagslærerpris netop for sit arbejde i Stevns Kommune og på Store Heddinge Skole.

Ved den lejlighed fik hun en check på 250.000 kroner, hvoraf hun fik lov til at beholde de 50.000 kroner selv. Resten af pengene er gået til et nyt naturfagslokale på Store Heddinge Skole, som prismodtageren nu ikke selv får glæde af, da hun forlader stedet. Det står ellers færdigt her til det nye skoleår.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Køge lørdag 11. august

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk