18. december 2018
Ældrerådets næstformand: Helmut Madsen (tv.) og formand Hans C. Bech - følger arbejdet på plejecentrene tæt. Foto: Henrik Fisker
Ældrerådets næstformand: Helmut Madsen (tv.) og formand Hans C. Bech - følger arbejdet på plejecentrene tæt. Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ældrerådets folk i arbejdsgrupper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ældrerådets folk i arbejdsgrupper
Stevns - 15. april 2018 kl. 11:29
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ældrerådet har på sit seneste møde udpeget to repræsentanter til arbejdsgrupper på de kommunale plejecentre.

Bodil Nielsen bliver medlem af arbejdsgruppen på Demensplejecenter Hotherhaven. Efter at borgere fra Brohøj nu er flyttet til Hotherhaven, og der er indrettet 35 demenspladser på Hotherhaven, skal arbejdsgruppen nu arbejde med, hvad der fremadrettet skal ske.

Anna Hansen er udpeget til en arbejdsgruppe vedrørende Rehabiliteringscenter Stevnshøj. Her skal der laves en anbefaling til, hvilke tilbud skal Rehabiliteringscenteret stå for i fremtiden. Det gælder bl.a. akut-indsatsen med de praktiserende læger og en egentlig døgn-rehabilitering for borgere, der skal tilbage til eget hjem, og arbejdsgruppen skal også komme med anbefaling til en palliativ indsats. Når dagcentret flytter ind til sommer, skal arbejdsgruppen være med til at træffe beslutninger om indretning, processen for flytningen og samspillet mellem dagcenteret og pleje- og rehabiliteringscentret.

Ældrerådet har gennemgået samtlige tilsynsrapporter fra de uanmeldte tilsyn i 2017. Rådet glæder sig over, at de ældre på plejecentrene og i hjemmeplejen overvejende er tilfredse med kvaliteten af den service, der ydes.

Endelig har Ældrerådet på forespørgsel fra kommunens økonomiudvalg svaret, at man ønsker at fastholde ordningen med valg til Ældrerådet sammen med kommune- og regionsrådsvalget og i de samme lokaler.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk