23. februar 2020
Hårlev Ældrebadminton har 38 aktive spillere som medlemmer. Privatfoto
Hårlev Ældrebadminton har 38 aktive spillere som medlemmer. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ældre badmintonspillere har stiftet egen forening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ældre badmintonspillere har stiftet egen forening
Opdateret 08. november 2019 kl. 10:18
Stevns - 08. november 2019 kl. 06:23
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

40 ældre badmintonspillere i Hårlev-området har dannet deres egen forening, som så dagens lys tirsdag formiddag i Hårlevhallen. Foreningen blev døbt Hårlev Ældrebadminton og skal nu formelt godkendes i Folkeoplysningsudvalget for at kunne låne offentlige lokaler, ligesom den vil søge optagelse i DGI og Badminton Danmark.

Hårlev Ældrebadminton var indtil fornylig en underafdeling af Vallø Badminton, men ifølge Ella Jensen fra den nye forening føler de ældre badmintonspillere ikke, at de fik indflydelse nok for kontingentet. Derfor valgte de at frigøre sig og danne deres egen forening.

Der var stort fremmøde på den stiftende generalforsamling, hvor 30 ud af de 38 spillende medlemmer og to passive var mødt op.

Her blev forslaget til vedtægter enstemmigt godkendt - heraf følger bl.a., at den ordinære generalforsamling finder sted hvert år på den sidste spilledag i april.

Generalforsamlingen valgte Ella Jensen som formand, Jens Hessel som kasserer og Palle Frederiksen som bestyrelsesmedlem. Michael Hansen og Ivan Hansen blev suppleanter, mens Ulla Hansen blev revisor.

Den nye forening har ved sin stiftelse 8.525,67 kroner i kassen. En af bestyrelsens første opgaver bliver at søge tilskud hos diverse fonde.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk