14. april 2021
Fire ungdomsspillere var mødt op til årets første træning, som grundet coronaen må foregå udendørs. Foto: Rikke Michael Hansen
gallery icon

Se billedserie

Fire ungdomsspillere var mødt op til årets første træning, som grundet coronaen må foregå udendørs. Foto: Rikke Michael Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Årets badmintonklub hædret ved Sydstevnshallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets badmintonklub hædret ved Sydstevnshallen
Stevns - 08. april 2021 kl. 17:57
Af Rikke Michael Hansen

Midt under den udendørs træning ved Sydstevnshallen, fik Sydstevns Badminton uventet besøg af DGI Storstrømmen, som ankom med den glædelige besked, at klubben er udvalgt til Årets Badmintonklub i DGI Storstrømmen.

Det var en overrasket formand for den lokale badmintonklub, Birger Merwald, som fik overrakt den gode nyhed af formanden for badmintonafdelingen i Storstrømmen DGI, Torben Frank.

- Valget faldt på Sydstevns Badminton, fordi klubben gør meget for sine medlemmer. Der har været et generationsskifte i bl.a. bestyrelsen, og klubben favner bredt med både ungdomsspillere og mange 60+-spillere, begrundede Torben Frank valget.

Ifølge ungdomsleder Tibina Starup tæller klubben omkring 30 unge spillere og godt 70 60+ere. Og fire af ungdomsspillerne var sammen med deres træner, Christina Zenteno Willumsen - som også er idrætskonsulent i DGI Storstrømmen - mødt op til årets første træning, som grundet coronaen foregik udendørs på græsplænen foran Sydstevnshallen.

Det er næsten et år siden, at Sydstevns Badminton for første gang rykkede badmintontræningen udendørs. Dengang indkøbte klubben ekstra net i det lokale byggemarked og nye specialbolde velegnet til Open Air Badmintion, eller sagt på godt dansk 'havebadminton', så både klubben ungdomsspillere og seniorer kunne holde sig i form.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk