17. januar 2018
De mange børn på dette års Aqua Camp i Stevnsbadet har haft nogle fine dage. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

De mange børn på dette års Aqua Camp i Stevnsbadet har haft nogle fine dage. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 90 børn var på herlig vandlejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

90 børn var på herlig vandlejr
Stevns - 10. august 2017 kl. 11:36
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den sidste uge af skolernes sommerferie giver hele 90 børn i alderen 7-12 år muligheden for at deltage den lokale svømmeklubs tilbud om en aktiv sommer.

Med Rema 1000 som navnesponsor har SHS Stevns således igen i år formået at sammensætte fire sjove og aktive dage på land og i vand i og omkring Stevnsbadet fra mandag til og med torsdag.

Aqua Camp er arrangeret af SHS-Stevns og udviklet af Dansk Svømmeunion.

Både instruktører og børn har indtil nu haft nogle dejlige dage sammen, og SHS Stevns er meget tilfreds med afviklingen af sommerens svømmelejr, som man kan kalde de på mundret dansk.

Rigtig mange glade børn har fyldt svømmehallen med aktivitet og er blevet sendt trætte hjem af instruktørerne hver dag.

Gennem dagene på campen har deltagerne været igennem mange sjove og spændende aktiviteter og har lært nye ting. Blandt andet har de leget tillidslege, lavet livredning, arbejdet med de fem baderåd, lavet opgaveløb, boldspil og piratlege.

Det er vigtigt for Dansk Svømmeunion at have sponsorer med ind over arrangementet, men man arbejder hvert år på, at der er tale om produkter, som kan komme deltagerne til gavn, når hver deltager modtager en såkaldt goodie bag.

I år var det således svømmebriller, badehætte, drikkedunk, T-shirt og små overraskelser med i posen. Det er muligt at give denne goodie bag til deltagerne med hjælp fra sponsorer. I år havde børnene også den store fornøjelse at have musik i svømmehallen et par af dagene leveret af en lokal DJ, hvilket har givet ekstra meget fart i vandet.

Det var DJ SGK, ved Søren Gammelgaard og Søren Koldenborg, der sponsorerede diskoteket i Stevnsbadet, mens Rema 1000 i Strøby Egede har sørget for frisk frugt og saftevand til alle børn hver dag, og Trygfonden sponsorerede goodie bags til alle deltagere.

Efter en rigtig god svømmelejr vil SHS Stevns i samarbejde med Dansk Svømmeunion arbejde på at kunne afholde Aqua Camp igen i den sidste uge af sommerferien til næste år.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk