3. juli 2020
Den 70-årige mand fra Strøby blev efter branden fløjet til Rigshospitalet, hvor han senere på dagen blev meldt død. Foto: Peter Andersen
Den 70-årige mand fra Strøby blev efter branden fløjet til Rigshospitalet, hvor han senere på dagen blev meldt død. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 70-årig mand død efter brand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

70-årig mand død efter brand
Stevns - 21. januar 2020 kl. 11:01
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det kostede mandag en 70-årig mand livet, at han blev fanget i sit rækkehus på Strøby Bygade, da der opstod brand i ejendommen.

Det var en nabo til den 70-åriges rækkehus, der opdagede branden og ringede til alarmcentralen kl. 10.05. Politi, brandvæsen og en ambulance kørte til stedet og fik reddet manden ud af det brændende hus. Han var i live, men forbrændt og havde indåndet røg.

Den 70-årige blev fløjet til Rigshospitalet med lægehelikopteren til behandling for sine alvorlige brandsår og røgforgiftning. Strøby Hovedgade blev afspærret, så helikopteren kunne lande.

Beboerne i de nærliggende boliger blev evakueret, men ingen andre var kommet til skade. Brandvæsenet fik slukket ilden, før den spredte sig til nabohusene, men rækkehuset, hvor branden opstod, fik omfattende skader.

Politiet undersøgte brandstedet, men det var ikke muligt at fastslå, hvorfor branden var startet. Den 70-årige var ryger, så politiets brandefterforskere skal nu undersøge, om rygning kan være årsag til branden.

Mandag eftermiddag kom den triste melding fra Rigshospitalet om, at den 70-årige var afgået ved døden som følge af de skader, som han havde pådraget sig. Hans pårørende var til stede på hospitalet, oplyser politiet.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk