23. oktober 2019
Anny Borch Jensen er formand for Lejerbo Stevns, der er gået i gang med at opføre 32 nye almennyttige boliger i Store Heddinge. Foto: Nikolaj Andersen, Stevns Web TV
gallery icon

Se billedserie

Anny Borch Jensen er formand for Lejerbo Stevns, der er gået i gang med at opføre 32 nye almennyttige boliger i Store Heddinge. Foto: Nikolaj Andersen, Stevns Web TV
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 32 nye boliger i Store Heddinge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

32 nye boliger i Store Heddinge
Stevns - 14. april 2019 kl. 05:32
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På Agerstien skal Lejerbo bygge 32 almennyttige boliger, der efter planen skal stå færdige i 2021. Byggeriet er dog blevet udskudt en smule, da Museum Sydøstdanmark har gjort nogle interessante fund på grunden.

arrow Læs også: Nyt kvarter tager form: halvdelen af grundene solgt

- Vi mangler jo lidt boliger i Stevns Kommune, og derfor har kommunen accepteret, at der bliver bygger her. Der bliver opført 32 rækkehuse, der bliver opført almindelige familieboliger, hvor nogle af dem bliver med 1. sal på, siger Anny Borch Jensen, der er formand for Lejerbo Stevns.

Hun betegner over for Stevns Web TV byggeriet som et meget energivenligt og spændende byggeri, men må dog lige væbne sig med lidt tålmodighed, mens arkæologerne gør deres arbejde færdigt.

Udgravnings-leder Bjarne Westen forklarer, at på arealet ved Agerstien finder de ting fra to perioder. Det vil sige: den yngre del af jernalderen, hvor de har fundet stolpehuller til et hus, der har ligger der netop der fra cirka år 300-600 i nyere tidsregning.

Derudover er der i området fundet sleben økse fra stenalderen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk