19. september 2020
Modelfoto
Modelfoto
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 30-årig fra Køge var fører i bil der dræbte 29-årig fodgænger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

30-årig fra Køge var fører i bil der dræbte 29-årig fodgænger
Opdateret 15. juli 2019 kl. 13:39
Stevns - 15. juli 2019 kl. 13:36
Af Erik Nielsen og Søren Arilsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var en 30-årig mand fra Køge, der lidt over midnat natten til lørdag, kørte en mand på 29 år ned og forsvandt fra stedet. Den 29-årige er døde af sine kvæstelser, som han pådrog sig, da han blev ramt af bilen på Køgevej i den nordlige del af Stevns kommune.

arrow Læs også: Mandlig fodgænger dræbt - bilist troede han påkørte rådyr

Klokken 00.48 anmeldte en forbipasserende bilist, at han netop havde fundet en livløs, alvorligt tilskadekommen person, som lå på vejen.

Politi og ambulance kørte til stedet, hvor de forsøgte at yde førstehjælp til den tilskadekomne mand fra Næstved, men han blev kort efter erklæret død af en læge.

Der var ingen andre parter fra ulykken til stede til at forklare, hvad der var sket. En bilinspektør blev tilkaldt til at undersøge uheldsstedet og lave en rapport. Køgevej blev afspærret, mens undersøgelserne stod på. Ved undersøgelsen fandt politiet flere bildele, der kunne stamme fra flugtkøretøjet, herunder en nummerplade.

En politipatrulje fandt hurtigt frem til en bil, som kunne være den, der havde ramt den 29-årige, idet forruden var knust.

Politiet fandt også frem til ejeren af bilen, der var en 30-årig mand fra Køge, der erkendte, at han havde kørt bilen. Han oplyste, at han troede, han havde ramt et rådyr, og at han havde standset op.

Da han ikke kunne se noget, han havde ramt, var han kørt hjem. Den 30-årige blev taget med til en rutinemæssig blodprøveudtagelse og for at blive afhørt til uheldet.

Politiet har en formodning om, at den 29-årige mand gik langs vejen, hvor han blev ramt af den 30-årige, der kom kørende i sin personbil. De pårørende til den 29-årige er underrettet om ulykken. Politiet skal nu undersøge alle omstændigheder ved ulykken, hvorefter der vil blive taget stilling til, hvad der videre skal ske i sagen.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk