24. januar 2021
Både Arne Manly og Finn Barlach på billedet sidder fortsat i bestyrelsen for Rødvig Lokalinformation. Men sidstnævnte overlod formandskasketten til Peer Nørgaard. Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Både Arne Manly og Finn Barlach på billedet sidder fortsat i bestyrelsen for Rødvig Lokalinformation. Men sidstnævnte overlod formandskasketten til Peer Nørgaard. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 24 forskellige lande gæstede informationshytten på havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

24 forskellige lande gæstede informationshytten på havnen
Stevns - 04. april 2020 kl. 10:50

Formanden stoppede, men foreningen fortsætter, og det hele skete i al fredsommelighed, da Rødvig Lokalinformation/Rødvig Turist Information holdt generalforsamling.

Turisme? Det er der måske lidt småt af for øjeblikket, men der er heldigvis nogen som tænker langsigtet, og forbereder sig på en tid "efter coronaen".

Det gør de mange frivillige bag Rødvig Turist Information, som sammen med Finn Barlachs formandsberetning, kunne bryste sig af, at have betjent 4.733 besøgende fra 24 forskellige lande i sidste sæson.

Der var en del Covid-19 afbud, men 16 tapre turistinformationsfolk var mødt op den 11. marts i Sydstevnshallens mødelokale.

Peer Nørgaard orienterede om foreningens evalueringsundersøgelse, som også havde givet en række gode input og idéer til det fremtidige arbejde.

Formanden oplyste, at efterlysningen om en ny brochure om Koldkrigsmuseum Stevnsfort havde givet pote, og Finn Barlach fremhævede cykeludlejningen som en succes, og håbede på at den kommende turistbåd også ville blive det.

Trods det gode arbejde, og de håndfaste besøgstal, som bevis på behovet for en turistinformation i Rødvig, trak formanden sig fra posten med applaus.

Efter generalforsamlingen konstituerede den nye bestyrelsen sig således: Peer Nørgaard blev formand, Karsten Smith næstformand, og Gitte C Andersen kasserer. Arne Manly blev genvalgt til bestyrelsen og Finn Barlach satte sig på suppleantstolen.

Den nye bestyrelsen skal nu på jagt efter flere frivillige, som kan være Stevns ansigt udadtil, når turisterne igen besøger halvøen.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk