17. oktober 2019
To af forfatterne til bogen: Jens Iversen og Inger Olsen - i baggrunden skimtes formanden for støtteforeningen: Mogens Madsen.
To af forfatterne til bogen: Jens Iversen og Inger Olsen - i baggrunden skimtes formanden for støtteforeningen: Mogens Madsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 218 års historie om Hårlev Sogn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

218 års historie om Hårlev Sogn
Stevns - 17. maj 2019 kl. 11:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næsten 100 mennesker var mødt op, da Vallø Lokalhistoriske Arkiv holdt reception i anledning af udgivelsen af bogen: Gårdene i Hårlev Sogn og deres historie 1800-2018.

Bogen er skrevet af Inger Olsen, Jens Iversen og nu afdøde Bodil Bidstrup Graversen og beskriver systematisk en række landbrugsejendomme i Hårlev, Lille Linde, Ammerup, Lystrup og Lille Tårnby. Forfatterne omtaler 51 gårde siden udskiftningen, som begyndte i 1797.

Formanden for støtteforeningen, der står bag udgivelsen: Mogens Madsen kaldte bogudgivelsen for lidt af en begivenhed, idet der ikke har været udgivet noget om Hårlev siden 1951 til trods for, at lokalarkivet netop er hjemmehørende i byen.

Inger Olsen citerede fra bogens forord, men fremhævede desuden, at der i dag kun er to gårde tilbage, som har dyr. Det er en minkfarm i Lille Linde og en gård i Lille Tårnby med kvæg.

Bogen kan købes på lokalarkivet og Hårlev Bibliotek for 150 kroner.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk