17. december 2018
Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 18-årig i trafikulykke: Lægehelikopter landede midt i byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

18-årig i trafikulykke: Lægehelikopter landede midt i byen
Opdateret 19. marts 2018 kl. 12:39
Stevns - 19. marts 2018 kl. 12:37
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 18-årig mand, der sent søndag eftermiddag blev fløjet til Rigshospitalet med helikopter efter en trafikulykke i Rødvig, er uden for livsfare, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi mandag formiddag.

arrow Læs også: Video: 18-årig i kritisk tilstand efter trafikulykke

En del mennesker i området, der var ude for at nyde det gode vejr søndag eftermiddag, fik sig noget af en forskrækkelse, da lægehelikopteren pludselig dukkede op på den blå himmel og landede lige midt i byen, hvor Skørpinge Mark krydser Vemmetoftevej.

Det var ikke lang tid efter, at sirenerne fra både politibil, ambulance og udrykningskøretøjerne fra Østsjællands Beredskab havde lydt.

Klokken 16.34 var alarmen gået på alarm-centralen, og meldingen gik på en færdselsulykke, hvor der sad fastklemte i bilerne.

Politiet kunne senere konstatere, at ulykken var sket efter, at en 18-årig mand fra Karise kom kørende ad Skørpinge Mark, og han har sandsynligvis ikke overholdt sin ubetingede vigepligt og kørte ind i en bil, der blev ført af en 55-årig mand fra København.

Den 18-årige måtte skæres fri og blev i kritisk tilstand fløjet med lægehelikopteren til Rigshospitalet. I denne unge førers bil var der også tre passagerer, som alle var 20-21 år gamle - de kom fra henholdsvis Hårlev, Strøby og Køge.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk