25. maj 2019
11 kandidater sad i panelet og var meget enige om at støtte idrætslivet på Stevns.
gallery icon

Se billedserie

11 kandidater sad i panelet og var meget enige om at støtte idrætslivet på Stevns.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stevnshallen loves klar til tiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stevnshallen loves klar til tiden
Stevns KV17 - 03. november 2017 kl. 12:59
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag var en ganske særlig dag i Stevnshallen, som denne aften var rammen om valgkampens hidtil største vælgermøde. Formanden for Store Heddinge Boldklub: Mikkel Hoffmann-Rasmussen kunne i sin velkomst oplyse, at det denne dag var præcis 50 år siden, at Stevnshallen blev indviet som frugten af mange menneskers frivillige arbejde.

arrow Læs også: Venstre peger på Anette Mortensen

Fødselsdagen kom dermed meget passende til at danne afsæt for en debat, der bl.a. handlede om samme hals fremtid. Langt hovedparten af kandidaterne i panelet står bag budgetforliget for 2018 og dermed beslutningen om at renovere den nuværende hal samt at bygge en ny hal ved siden af, så Store Heddinge efter planen i 2021 har to haller ved siden af den eksisterende svømmehal.

Kun Nyt Stevns' kandidat: René Langelund Larsen holdt fast i, at det havde været bedre at rive den gamle hal og at bygge en ny. Et synspunkt, som han mod mødets slutning fik opbakning til fra Ole Henriksen fra Sierslev Håndboldklub:

- Det er rigtigt, at vi tidligere har skrevet til kommunen og påpeget, at vi ikke kunne undvære hallen i byggeperioden og derfor gik ind for at renovere Stevnshallen i stedet for at rive den ned. Men det var før, at det blev besluttet at bygge en ny hal i Rødvig, som vi ikke har bedt om. Nu kommer den så alligevel, og så tror jeg på, at vi godt kan rive Stevnshallen ned og bygge en ny. For så kan vi bare træne i Sydstevnshallen imens, sagde han.

Sådan kommer det næppe til at gå, for den politiske beslutning er truffet - og det fik en kvindelig tilhører til at spørge hele panelet, om de ville garantere, at de afsatte 37,9 millioner kroner over fire år vil blive brugt til formålet - altså om hele halprojektet står klar om fire år.

Det svarede stort set alle ja til - med undtagelse af Lars Chandana Rasmussen (DF), der ikke vil garantere noget. Hans parti står ellers bag budgetaftalen, der afsætter penge til halbyggeriet.

Læs mere om valgmødet i Stevnshallen i DAGBLADET Stevns fredag

arrow Vil V pege på S-borgmester?
08. november 2017 kl. 13:24 Opdateret: kl. 13:25
arrow Rødvigs vælgermøde blev det hidtil mest besøgte
08. november 2017 kl. 13:15 Opdateret: kl. 13:22
arrow Hårlev vil have en cykelsti - nu
26. oktober 2017 kl. 14:01 Opdateret: kl. 13:11

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk