1. november 2020
Torben Rønnebæk kom ikke ind i Kommunalbestyrelsen. Til gengæld vandt han en købmandskurv ved at gætte på, hvordan mandatfordelingen artede sig. Foto: Kenn Thomsen
Torben Rønnebæk kom ikke ind i Kommunalbestyrelsen. Til gengæld vandt han en købmandskurv ved at gætte på, hvordan mandatfordelingen artede sig. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rønnebæk vandt mandat-konkurrence

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rønnebæk vandt mandat-konkurrence
Stevns KV17 - 23. november 2017 kl. 06:31
Af Erik Nielsen

Stevns Kommune havde på ny en konkurrence kørende, hvor gæsterne i den kommunale valgcafé i Hårlev Hallerne havde mulighed for at vinde en købmandskurv som hovedpræmie samt to gange tre flasker rødvin.

arrow Læs også: Billeder: Valget på Stevns set gennem fotografens linse

I al sin enkelhed går konkurrencen ud på, at man skal gætte mandatfordelingen blandt de opstillede partier på en kupon udarbejdet til formålet.

Nicholaj Frimann blev udråbt som vinder af konkurrencen af kommunaldirektør Per Røner. Men da Frimann var gået hjem, og reglerne tilsiger, at man skal være til stede i salen for at få præmien udleveret, så blev Torben Rønnebæk, der var opstillet som nummer 8 på Venstres liste, i stedet udråbt som vinder af købmandskurven.

Herefter skulle de to gange tre flasker vin uddeleles, og den første omgang gik til Mikael Kasper, der var opstillet som nummer 9 på Socialdemokratiets liste. Den næste uddeling måtte der tre opråb til for at få afsat. Lars Raimann og Hans Chr. Rasmussen var begge gået, så vinen gik til Henrik Fisker fra DAGBLADET Stevns, der oplyser, at han i alt havde gættet fire mandater forkert fordelt på henholdsvis Enhedslisten, Konservative, Radikale og Dansk Folkeparti.

Journalist Henrik Fisker kan nu stille flaskerne hjem i samlingen efter sin nyligt afholdte 60 års-fødselsdag.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk