2. december 2020
Conni Høgh Olsen - skolelærer, fiskerkone og opstillet som nr. 2 for Nyt Stevns.
Conni Høgh Olsen - skolelærer, fiskerkone og opstillet som nr. 2 for Nyt Stevns.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny kandidat: Conni brænder for børn og unge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny kandidat: Conni brænder for børn og unge
Stevns KV17 - 07. november 2017 kl. 15:50
Af Henrik Fisker

Conni Høgh Olsen er godt skåret for tungebåndet. Så godt, at hun efter en valgtale i klare ord placerede sig på en sikker andenplads lige efter borgmester Mogens Haugaard, da Nyt Stevns i sommer holdt opstillingsmøde.

arrow Læs også: Ny i politik: Jacob taler børnenes sag

Her lagde hun ikke skjul på, at hendes store mærkesag er børnene og de unge. De udgør fremtiden i vores samfund og fortjener det bedste, sagde hun dengang - og det mener hun fortsat.

Det med børnene vender vi tilbage til. Andre mærkesager, hvis hun skulle blive valgt til Kommunalbestyrelsen, er at bevare og skabe nye arbejdspladser på Stevns.

Conni Høgh OIsen er 46 år, lærer på Store Heddinge Skole og mor til tre børn. Hun er gift med fiskeskipper Kristian Olsen, der er formand for Rødvig Havn, hvor også Mogens Haugaard sidder i bestyrelsen.

- Da al balladen i Venstre tog fart, kom Kristian hjem en dag og spurgte, om ikke vi skulle melde os ind i Mogens' nye liste for at støtte ham. Det gjorde vi, og så blev vi inviteret ud til ham, hvor han spurgte, om ikke vi ville stille op for Nyt Stevns. Kristian har ikke tid til at være politiker, men jeg ville gerne give en hjælpende hånd og sagde ja. Jeg stemte på ham ved sidste kommunevalg og synes, at han har gjort det godt, siger Conni Høgh Olsen.

Umiddelbart kan det lyde underligt, at hun bakker op om en Venstre-borgmester, for hun lægger ikke skjul på, at når der er folketingsvalg, stemmer hun altid til venstre for midten.

- Et kommunevalg er noget andet, for det handler meget mere om personer end om partipolitik. Derfor passer det mig fint at stille op for en tværpolitisk liste med plads til alle synspunkter. Vores mål er at gøre noget godt for Stevns ud fra hver vores standpunkt, og Mogens er også gået på kompromis med nogle af sine Venstre-synspunkter, siger Conni Høgh OIsen.

Spørgsmålet er, om det også er et udtryk for kompromis, når hun trods sin erklærede sympati for børn og unges vilkår bakker op om Nyt Stevns' budgetforslag, der vil beskære kontoen for udsatte børn og unge med tre millioner kroner.

- Nej, det er det ikke, for vi hjælper ikke de udsatte børn ved bare at blive ved at bruge flere penge. Der er behov for at tænke nyt, så det ikke fortsat skal gå ud over de normale børn i skoler og daginstitutioner. I min verden bør det være en nødløsning at fjerne et barn fra sit hjem. Vi er simpelthen nødt til at finde på andre løsninger for at hjælpe disse børn, og det behøver ikke at koste så mange penge, som vi bruger i dag, siger Conni Høgh Olsen.

arrow Ny i politik: Anne vil uddelegere mere ansvar
15. november 2017 kl. 14:56 Opdateret: kl. 12:52
arrow Ny i Politik: Barndomsår med Schlüter formede Kenni
14. november 2017 kl. 16:09 Opdateret: kl. 12:56
arrow Ny i politik: Tim har respekt for alle der stiller op
13. november 2017 kl. 14:11 Opdateret: kl. 16:14
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk