4. december 2020
42-årige Tomas Bjørn Espensen Patheier fra Store Heddinge står som nummer to på Borgerlisten Stevns? liste til Kommunalvalget . Han stiller op for første gang, men hvorfor og hvilken politik vil han føre? Privatfoto
42-årige Tomas Bjørn Espensen Patheier fra Store Heddinge står som nummer to på Borgerlisten Stevns? liste til Kommunalvalget . Han stiller op for første gang, men hvorfor og hvilken politik vil han føre? Privatfoto
Foto: Rune Espensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny i politik: Tomas vil gøre en forskel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny i politik: Tomas vil gøre en forskel
Stevns KV17 - 05. november 2017 kl. 10:22
Af Erik Nielsen

- Nu kendte jeg Thor Grønbæk i forvejen, og jeg vidste hvad han stod for. Vi har altid talt meget politik og diskuteret, og jeg vidste derfor også, at jeg var enig med ham i mangt og meget. Så derfor er jeg ikke i tvivl om, at vi skal føre noget blå politik, da disse rammer ligger til mig. Og Borgerlisten Stevns var jo allerede grundlagt, da jeg stødte til, så da Thor spurgte sagde jeg ja med det samme.

arrow Læs også: Ny i politik: Jacob taler børnenes sag

Sådan lyder det fra Tomas Bjørn Espensen Patheier om, hvorfor han stiller op i kommunalpolitik for første gang og hvorfor det netop blev den nyoprettede liste fra Borgerlisten Stevns, han stiller op for.

- Jeg har altid talt meget politik. Helt siden, jeg var knægt, så det er sådan set naturligt for mig, at gå ind og tage et ansvar nu.

I den sammenhæng gjorde det ikke beslutningen sværere, at han som aktiv i den lokale taekwondo-klub i Store Heddinge har haft store problemer med at få tildelt et velegnet lokale.

- Det har været en kamp med kommunen, og derfor er det et vigtigt område for mig at sætte fokus på fritids- og ungdomsområdet i den kommunale verden. Der skal simpelthen være nogle bedre forhold for foreningerne. Kommunen ser ikke fremad på foreningsområdet. Og jeg taler ikke om hurtige og »populære« løsninger, men langsigtede og holdbare løsninger. Derfor er det heller ikke sikkert, at jeg om fire år kan stoppe op og sige, det har jeg gjort. Men jeg kan pege på, at det er her vi er på vej hen, og det er denne vej, vi skal gå. Og det er noget man kan bruge, når man skal tiltrække nye borgere til Stevns.

Selvom fritids- og ungdomsområdet er et klart fokusområde for den nye politiker, så er det dog ikke dette område, der ligger den 42-årige politiker allermest på sinde. Det er faktisk ældreområdet.

- Her skal det blive bedre. Jeg ved godt, at en bedre service koster på mandskabssiden, men det er noget der helt sikkert skal kigges på, for i min optik er rammerne ikke gode nok, som det fungerer nu, Derfor vil jeg gerne vælges ind og gøre ind forskel, siger Tomas Bjørn Espensen Pathier, der desuden slår fast, at han ikke ville stille op, hvis han ikke havde en forventning om at blive valgt.

arrow Ny i politik: Anne vil uddelegere mere ansvar
15. november 2017 kl. 14:56 Opdateret: kl. 12:52
arrow Ny i Politik: Barndomsår med Schlüter formede Kenni
14. november 2017 kl. 16:09 Opdateret: kl. 12:56
arrow Ny i politik: Tim har respekt for alle der stiller op
13. november 2017 kl. 14:11 Opdateret: kl. 16:14
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk